Η Greenmind δημιουργεί για την ομάδα Generous

Μια μοναδική δράση προσφοράς δημιούργησε και υλοποίησε η Greenmind Advertising, για το πρόγραμμα Generous School και την ομάδα κοινωνικής προσφοράς εργαζομένων Generous.

Πιστή στο ραντεβού της με τον εθελοντισμό, η ομάδα Generous βρέθηκε στο 52ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας για να προσφέρει χαμόγελο στα παιδιά. Η πολυήμερη σειρά εργασιών περιλάμβανε την αποκατάσταση χρόνιων λειτουργικών ζημιών και την συντήρηση και χρωματική αποκατάσταση σε πόρτες και φθαρμένους εξωτερικούς χώρους. Την ημέρα παράδοσης του έργου, η ομάδα Generous βρέθηκε εκεί για να ζωντανέψει με τα πινέλα της την μάντρα αλλάζοντας εικαστικά όλη την εξωτερική όψη του: χρώματα, πινέλα, χαρούμενα σχέδια για τα παιδιά και πολλή διάθεση δημιουργίας δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα χαράς, γιορτής και συγκίνησης που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την ομάδα.

Η ομάδα Generous αποτελεί τους πρεσβευτές της GENESIS Pharma που επιβεβαιώνουν την δέσμευση της εταιρίας για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Η εταιρεία Greenmind Αdvertising, με υπευθυνότητα και αίσθημα προσφοράς, παρέχει πλήρη γκάμα υπηρεσιών που ειδικεύονται στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ