Νέα προσωπική ιστοσελίδα dentalstudio.gr από τη Generation Y

To ανανεωμένο http://dentalstudio.gr/, η προσωπική ιστοσελίδα του εξιδεικευμένου στα οδοντικά εμφυτεύματα και στην ανώδυνη οδοντιατρική ιατρού, Κώστα Καρβούνη είναι live από τη Generation Y – International eBusiness Experts.

Με βάση την τεράστια εμπειρία της από τον χώρο της Υγείας (φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, φαρμακευτικές εταιρίες, ιατρεία), η ομάδα της Generation Y ανέλαβε και υλοποίησε το πλήρες redesign της ιστοσελίδας του ιατρού, λανσάροντας ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης των ασθενών, παρέχοντας εξειδικευμένο περιεχόμενο για οδοντιατρικά και γναθοχειρουργικά θέματα, αλλά και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες.

Τα έξυπνα widgets που προβλέφθηκαν στην UX σχεδίαση του site δίνουν τη δυνατότητα άμεσου προγραμματισμού ραντεβού και επικοινωνίας με τον ιατρό μέσω ειδικής φόρμας επικοινωνίας. Αξίζει να αναφερθεί η δυνατότητα υπενθύμισης ραντεβού που δίνεται στους ασθενείς μέσω του νέου online περιβάλλοντος όπου συμπληρώνοντας στην ειδική φόρμα την ανάγκη που έχουν, ο ίδιος ο ιατρός επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί τους για πιο άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Η πλήρης κατηγοριοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η user friendly αρχιτεκτονική του site επιτρέπουν στον ασθενή ανεμπόδιστη πρόσβαση στην πληροφόρηση για το ζήτημα που τον απασχολεί, επιτρέποντας την παράλληλη διεύρυνση του πελατολογίου του ιατρείου.

Τo http://dentalstudio.gr/ μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, στοχευμένα ενημερωτικά άρθρα καθώς και απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις, είναι η πρώτη σκέψη όταν παρουσιάζονται προβλήματα οδοντιατρικής φύσης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ