ΕΔΡΑ: Χριστουγεννιάτικες Γιορτές Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων

Με χιονονιφάδες, Αϊ – Βασίληδες, ξωτικά, αστέρια, κατασκευές και χαμόγελα πολλά   ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ». Σε κάθε Κέντρο πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια χειροτεχνίας για τους μικρούς μας φίλους, ενώ εμψυχωτές ανέλαβαν τη δημιουργική απασχόλησή τους. Από τις γιορτές μας φυσικά δεν έλειψαν και τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Με την πολύτιμη στήριξη των υποστηρικτών μας μοιράστηκαν πλούσια δώρα σε όλα τα παιδάκια μας!

Η έναρξη των γιορτών έγινε στο Κέντρο «Πνοή Χαϊδαρίου» στις 11 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκαν με εκείνη του Κέντρου Πρώιμης Παρέμβαση «Χρυσαλίδα Ιλίου» την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Σε κάθε γιορτή παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Φορέα κα. Μαρία Κερασόγλου και ο Συντονιστής κ. Γιάννης Δημόπουλος.

Στην Ιλιαχτίδα Ιλίου την γιορτή μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας κα Παπάζογλου Αναστασία.

Ευχαριστούμε θερμά τις Εταιρείες:
  • AS Company, Giochi Preziosi, Hasbro Hellas και Playmobil Hellas για τα υπέροχα παιχνίδια τους
  • Βίκος Α.Ε. για τα αναψυκτικά και νεράκια που διέθεσε
  • Παπαδοπούλου για τα πάντα αγαπημένα μπισκότα Μιράντα
  • Passarella για τους πολύ νόστιμους κουραμπιέδες
  • Τους εκδοτικούς οίκους Μεταίχμιο και Ψυχογιός για τα πολύ ενδιαφέροντα βιβλία τους Super Market Σκλαβενίτης για τη διάθεση δωροεπιταγής
  • Το Πάρκο Ψυχαγωγίας Allou! Fun Park για τα 10 δωρεάν πάσο στο πάρκο, τα οποία δόθηκαν κατόπιν κλήρωσης στα παιδάκια μας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμο Ιλίου για την παραχώρηση του χώρου για την γιορτή του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Ιλιαχτίδα, τους εμψυχωτές, την Λιάνα Δανεζάκη και όλους τους θεραπευτές και υπευθύνους των κέντρων για την πολύτιμη στήριξη των Χριστουγεννιάτικων Γιορτών.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ