Προωθητική ενέργεια από την ΑΒ Βασιλόπουλος

H ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την επιτυχημένη της συνεργασία με την ελληνική εταιρεία COCO-MAT, με μία νέα ενέργεια που θα σας συναρπάσει και θα ανανεώσει το χώρο και τη διάθεσή σας.  Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την ολοκαίνουρια σειρά από πετσέτες, μπουρνούζια και πατάκια μπάνιου COCO-MAT από 100% βαμβάκι, σε προνομιακές τιμές έως και 70% φθηνότερα, συλλέγοντας κουπόνια με τις αγορές σας σε όλα τα ΑΒητικα καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε 10 ευρώ αγορών παίρνετε 1 κουπόνι το οποίο κολλάτε στην ειδική καρτέλα που θα βρείτε στα ταμεία των καταστημάτων ΑΒ. Μόλις συγκεντρώσετε 5 κουπόνια, μπορείτε να  επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά και να αποκτήσετε ένα από τα είδη της μοναδικής συλλογής που θα βρείτε στο ειδικό σταντ, σε προνομιακή τιμή, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επιπλέον, με κάθε αγορά της συλλογής COCO-MAT παίρνετε δώρο μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα πολλαπλών χρήσεων, η οποία θα διευκολύνει τις αγορές σας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος με την COCO-MAT, την επιτυχημένη ελληνική εταιρεία που υπογράφει ποιοτικές λύσεις για το σπίτι, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε εκπληκτικές τιμές. Επωφεληθείτε και ανανεώστε το μπάνιο σας με τον πιο όμορφο τρόπο, μόνο στα ΑΒ.

Πηγή: businessnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ