Διεθνής συνεργασία της Generation Y με τη GoTech Electronics

Με ισχυρή εμπορική παρουσία στη γειτονική χώρα από το 1995, με περισσότερα από 12 καταστήματα λιανικής και 1 Luxury Showroom στην πρωτεύουσα αλλά και στις μεγαλύτερες πόλεις της Αλβανίας και αποτελώντας τον μεγαλύτερο προμηθευτή και διανομέα των γνωστότερων ιταλικών brand ηλεκτρικών ειδών, η GoTech Electronics ανέθεσε στη GY το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Η διεξαγωγή δευτερογενούς έρευνας αγοράς, η user experience σχεδίαση και η υλοποίηση του έργου στην custom e-commerce πλατφόρμα Generation NEXT παρείχαν στο brand ένα νέο δυναμικό business unit που απολαμβάνει όλα τα λειτουργικά οφέλη που επιτρέπουν την διεύρυνση του κύκλου εργασιών του μέσω του ψηφιακού καναλιού και προσδίδουν προστιθέμενη εμπορική αξία στην επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωτοπόρο για τα δεδομένα της τοπικής αγοράς αλλά και της ευρύτερης περιοχής design του www.gotech.al απολαμβάνει ένα πλήθος εμπορικούς μηχανισμούς όπως:
  • Η δυνατότητα internationalization που επιτρέπει διαφορετικές εμπορικές πολιτικές στην εγχώρια και διεθνή αγορά και ευνοεί την εξάπλωση του brand σε άλλες χώρες.
  • Η  λειτουργεία product comparison η οποία προσφέρει δυνατότητα άμεσης σύγκρισης δύο ή τριών προϊόντων με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και αύξηση των πωλήσεων για την επιχείρηση.
  • Η  δυνατότητα επιλογής γλώσσας (αλβανικά, αγγλικά), αλλά και νομίσματος (Lek, Ευρώ), η έξυπνη κατηγοριοποίηση ανά είδος προϊόντος και brand που επιτρέπει την εύκολη και στοχευμένη πλοήγηση του καταναλωτή στο ψηφιακό κατάστημα.
Συνεχίζοντας την στρατηγική επιλογή για έντονη εξαγωγική δραστηριοποίηση, η Generation Y – International eBusiness Experts υλοποίησε ακόμα ένα έργο με υψηλή προστιθέμενη αξία για τον συνεργάτη της.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ