Μοιράσου τη μουσική των Χριστουγέννων και κάνε την αγάπη γιορτή στην μαγική συναυλία της Coca-Cola  • 12 γνωστοί καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν ζωντανά το τραγούδι


  • «Κάνε την Αγάπη Γιορτή», που δημιουργήθηκε από τους MIKRO για τα παιδιά του «ΙΚΕ Χατζηπατέρειο»


  • Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις», υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Π.Ο.Δ.Α. και θα είναι ανοιχτή για το κοινό

Μια μεγάλη και λαμπερή συναυλία διοργανώνει το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2007, η Coca-Cola, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν τη μουσική των Χριστουγέννων. Στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις 7 το απόγευμα, θα στηθεί ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, γεμάτο μουσική και εκπλήξεις. Οι: Ευρυδίκη, GAD, Δημήτρης Κοργιαλάς, Κώστας «LAVA» Μολτσίδης, ΜΙΚRΟ, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ελένη Πέτα, RG, Τάμτα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ραλλία Χρηστίδου και Γιώργης Χριστοδούλου, θα ενώσουν για πρώτη φορά όλοι μαζί τις φωνές τους, αφιλοκερδώς, για να ερμηνεύσουν ζωντανά στη σκηνή, το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των MIKRO, «Κάνε την Αγάπη Γιορτή», για το «Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί». Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Dr. Vodkatini και οι MIKRO, ερμηνεύοντας γνωστές μελωδίες σε διαφορετικούς μουσικούς ρυθμούς.


Η εορταστική συναυλία αποτελεί την κορύφωση της χριστουγεννιάτικης περιοδείας της Coca-Cola σε όλη την Ελλάδα, που ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου με τα 2 μαγικά φορτηγά να ταξιδεύουν, για ένα μήνα, σε 27 πόλεις της Ελλάδας και σε 22 δήμους της Αττικής, μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς. Τα μαγικά φορτηγά της Coca-Cola θα συναντηθούν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις 15 Δεκεμβρίου, για να υποδεχτούν τους δημότες της Αθήνας στο «Σαλόνι του ?γιου Βασίλη» αλλά και στο Coca-Cola Karaoke Studio.


Η μεγάλη συναυλία της Coca-Cola πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Π.Ο.Δ.Α. και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.


Τη δημιουργία του τραγουδιού καθώς και τη διοργάνωση της μεγάλης χριστουγεννιάτικης συναυλίας επιμελείται η Vandog. Η χριστουγεννιάτικη περιοδεία διοργανώθηκε από την ΕΥ ΖΗΝ.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ