5 Βραβεία για την RDC Informatics και τους συνεργάτες της

Με 5 σημαντικά βραβεία διακρίθηκε η RDC Informatics και οι συνεργάτες της στα Education Leaders Awards 2018, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η RDC Informatics και οι συνεργάτες της παρέλαβαν 3 Gold βραβεία, 1 Silver, και 1 Bronze στα Education Leaders Awards 2018, την πλέον σημαντική διοργάνωση ανάδειξης & προβολής βέλτιστων καινοτόμων πρακτικών στην αγορά της Εκπαίδευσης. Διακρίσεις που επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την Εξιδείκευση της ομάδας της RDC Informatics στο τομέα των Λύσεων Τεχνολογίας & Εφαρμογών Πληροφορικής στην Αγορά της Εκπαίδευσης.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της RDC Informatics που διακρίθηκαν ήταν η  Unicert  για τη Στρατηγική Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Frederick στην κατηγορία “Στρατηγική Μάρκετινγκ”, το Safe Water Sports για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στην κατηγορία “Δεσμός με την Κοινωνία” , η Σχολή Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre για τη Στρατηγική Digital Marketing της Σχολής Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre στην κατηγορία “Στρατηγική Μάρκετινγκ”, η RDC Informatics & η Schoolnet για το σύστημα Ψηφιακής Εκπαίδευσης β’-βάθμιας εκπαίδευσης LEARN DIGITAL στην κατηγορία “Ψηφιακή Εκπαίδευση”.

Η πρωτοποριακή Εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, MySchoolApp της RDC Informatics απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία “Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία”

Η RDC Informatics έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στην διεθνή αγορά πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην λειτουργική αυτοματοποίηση των εργασιών και των ρόλων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί κάθε κατηγορίας και επιπέδου, κατέχοντας ηγετική θέση στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών οικοσυστημάτων εκπαίδευσης (www.rdc.gr).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τη βραδιά των βραβείων Education Leaders Awards 2018 είναι διαθέσιμες στην ηλ. διεύθυνση http://www.educationleadersawards.gr/.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ