Ομιλία του κ. Σπανίδη, CEO της Generation Y στο Events Expo 2018

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της βιομηχανίας οργάνωσης εκδηλώσεων στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

H Generation Y – International eBusiness Experts ως υποστηρικτής της πρώτης Events Expo που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Action Εστί συμμετείχε ενεργά στην διαμόρφωση νέων τάσεων και σκέψεων που αφορούν στο κλάδο της οργάνωσης εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Κυριακή 20 Μαΐου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Αναστάσιος Σπανίδης, παρουσίασε ομιλία με θέμα: «Digital Transformation in the Events Industry».

Ευκαιρίες, trends, νέα χαρακτηριστικά, πρακτικές συμβουλές και μέθοδοι επικράτησης στον κλάδο εν μέσω ενός ολικού ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων είναι μερικά από τα σημεία που τόνισε ο κύριος Σπανίδης στην ομιλία του.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν θέματα όπως:
  • Με ποιον τρόπο η ψηφιακή εξέλιξη επηρέασε τη βιομηχανία των events
  • Μέθοδοι και τακτικές για επιτυχημένο digital marketing στον κλάδο της οργάνωσης εκδηλώσεων
  • Η αξιοποίηση των ίδιων των event ως εργαλεία μάρκετινγκ για επίτευξη εμπορικών στόχων
Τόσο ο ίδιος ο κύριος Σπανίδης, όσο και οι εκπρόσωποι της Generation Y που τον συνόδευαν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις με πολλούς επιχειρηματίες, εκπροσώπους του κλάδου των events, καλλιτέχνες και στελέχη επιχειρήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ