Τρέχουμε για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια, σε μια οικογένεια που βάζει τις ανάγκες τους σε πρώτη προτεραιότητα, φροντίζει για τη μόρφωσή τους και επιδιώκει την προσωπική τους ανάπτυξη, με βάση το ξεχωριστό δυναμικό κάθε παιδιού.

Αυτό προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε στα παιδιά που ζουν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, με σκοπό τα παιδιά να μεγαλώσουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να ανοίξουν τα φτερά τους όταν έρθει η ώρα να προχωρήσουν ως αυτόνομοι ενήλικες. Η απόκτηση βασικών γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων έχει για εμάς πολύ μεγάλη σημασία σε αυτή τη διαδρομή, έτσι ώστε τα παιδιά μας να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα παιδιά.

Αυτή τη στιγμή στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου 3 παιδιά έχουν ανάγκη να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών: ο Άκης και η Ελένη, 8 ετών και οι δύο, θα έχουν την πρώτη επαφή τους με την αγγλική γλώσσα, ενώ η Αλίκη, 16 ετών, προετοιμάζεται για το πτυχίο Proficiency.

Τρέξτε μαζί μας την Κυριακή 1η Απριλίου στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ * και βοηθήστε τα 3 παιδιά να αποκτήσουν τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.  Γίνετε μέλος στην δράση μας και αποκτήστε την προσωπική σας σελίδα. Προωθήστε την προσωπική σας σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα για να συγκεντρώσετε δωρεές για τα 3 παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Στηρίξτε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και δώστε το δικό σας παρών σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα και στη δική μας προσπάθεια κάνοντας μια online δωρεά.

* Το Umbali.org και η δράση “Τρέχουμε για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου” δεν συνδέονται με τις εγγραφές στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η συμμετοχή στην δράση δεν συμπεριλαμβάνει εγγραφή και συμμετοχή στον Μαραθώνιο ή σε κάποια άλλη διαδρομή. Τα μέλη της δράσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την εγγραφή και αγορά συμμετοχής στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ή σε κάποια άλλη διαδρομή.

Πηγή: umbali.org

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ