Η «Αποστολή νερό» – Τώρα και on-line!

«Νοιάσου για το νερό»
www.apostolinero.gr


Η Coca-Cola Tρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas συνεχίζουν με συνέπεια την περιβαλλοντική τους αποστολή που εστιάζει στη διαφύλαξη του πιο πολύτιμου αγαθού, του νερού. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΡΟ» εισέρχεται δυναμικά στο διαδίκτυο, αποσκοπώντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των Ελλήνων σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση και τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων.


Το www.apostolinero.gr με εύκολο και ευχάριστο τρόπο ξεναγεί τον επισκέπτη στο «θαυμαστό κόσμο» του νερού αλλά και στη θλιβερή σύγχρονη πραγματικότητα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να βρει στοιχεία για την αποστολή μας, να γνωρίσει το πρόβλημα μέσα από ακριβή στοιχεία και αριθμούς, να μάθει αλήθειες και μυστικά… που σίγουρα θα τον συνταράξουν. Επιπλέον, στο site μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τα νέα της αποστολής, να βρει ευχάριστα quiz αλλά και συμβουλευτικά tips που συντελούν στην εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων μέσα από την καθημερινή ζωή. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο site υπάρχει επίσης πλούσιο υλικό από την καμπάνια, φωτογραφίες, αλλά και στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν παραιτέρω πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα.


Με κεντρικό slogan «Νοιάσου για το νερό», η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas έχουν οργανώσει ένα σημαντικό πρόγραμμα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης για την αξία του και προτρέπουν όλους τους υπεύθυνους πολίτες να γίνουν και αυτοί αρωγοί.


Γιατί το Νερό μας έχει ανάγκη, όπως το έχουμε κι εμείς.


Μόνο που εμείς έχουμε την υποχρέωση να το παραδώσουμε άφθονο και καθαρό στα παιδιά μας.


Γιατί το: Νερό είναι Ζωή!


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ