Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος στα Ποσειδώνια 2018

Το Alba Graduate Business School και το Deree παρουσιάζουν τα προγράμματά τους στην κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση.

Περίπτερο 2.239

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, και το Deree – The American College of Greece πρόκειται να παρουσιάσουν τα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά τους προγράμματα στα Ποσειδώνια 2018, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα μεταξύ 4-8 Ιουνίου 2018, στο Metropolitan Expo.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου για κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έχει εντάξει στον προπτυχιακό (Deree) αλλά και στον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών του (Alba Graduate Business School) εξειδικευμένα προγράμματα ναυτιλιακών σπουδών, που προσφέρουν κατάρτιση και πρακτικές γνώσεις υψηλού επιπέδου. 

Καθηγητές, υπεύθυνοι προγραμμάτων, φοιτητές και απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος θα βρίσκονται στο Περίπτερο 2.239 για να  υποδεχτούν τους επισκέπτες και να τους ενημερώσουν για το  προπτυχιακό ναυτιλιακό πρόγραμμα που προσφέρει το Deree, το BSc in Shipping Management, και για τα 3 μεταπτυχιακά ναυτιλιακά προγράμματα του Αlba: το MBA in Shipping, το MSc in Shipping Management καθώς και το MSc in International Shipping and Finance.

Όλα τα προγράμματα στοχεύουν στην ικανοποίηση των ιδιαίτερων απαιτήσεων της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς, αλλά και στην κάλυψη αναγκών στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών και του διεθνούς εμπορίου. Προσφέρουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή εκπαίδευση καλύπτοντας όλα τα αντικείμενα της διοίκησης επιχειρήσεων, παρέχοντας παράλληλα επιστημονική εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων αντικειμένων της ναυτιλιακής βιομηχανίας και του διεθνούς εμπορίου.

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στα Ποσειδώνια 2018!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ