Direction Βusiness Network: 8η Ετήσια Ειδική Έκδοση CSR Reports

H Direction Business Network και το περιοδικό CSR Review, ετοιμάζουν την κατά σειρά Ετήσια Ειδική Έκδοση CSR Reports, με στόχο να παρουσιαστούν συνοπτικά οι Απολογισμοί Αειφορίας που δημοσιεύθηκαν στην Ελλάδα με έτος αναφοράς το 2016. Για ακόμη μια χρονιά η έκδοση θα φιλοξενεί στοιχεία ερευνών, άρθρα ακαδημαϊκών, συνεντεύξεις, δηλώσεις ανθρώπων του χώρου της Εταιρικής Ευθύνης, παρουσιάσεις διεθνών δεδομένων και βέλτιστων πρακτικών.

Με τίτλο «Η εποχή των SDGs», η έκδοση θα δώσει ειδικό βάρος στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (Sustainable Development Goals – SDGs) και στον τρόπο που έχουν ενσωματωθεί όχι μονό στην γενικότερη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας αλλά και στην πρακτική της Λογοδοσίας Αειφορίας. 

Όσον αφορά τους Απολογισμούς Βιωσιμότητας θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις που καταγράφονται τόσο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Πρόκειται για μια σημαντική έκδοση που αναδεικνύει τις επιχειρήσεις εκείνες που αντιμετωπίζουν και αξιοποιούν σαν ουσιαστικό εργαλείο Εταιρικής Διακυβέρνησης και Επιχειρηματικής Ηθικής, τη σύνταξη και δημοσίευση Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Η έκδοση απευθύνεται σε όλους τους stakeholders που ενδιαφέρονται για το υπεύθυνο προφίλ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και με βάση αυτό διαμορφώνουν τις επενδυτικές, καταναλωτικές και οικονομικές προτιμήσεις τους (εταιρείες, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, ΜΚΟ, ΜΜΕ κ.λπ.).

Η CSR Reports αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία διακεκριμένης προβολής και επικοινωνίας για την εταιρεία σας σε ένα στοχευμένο αναγνωστικό κοινό και θα είναι τιμή για εμάς να στηρίξετε και αυτήν τη χρονιά το εγχείρημά μας και να συνδέσετε το όνομα της εταιρείας σας, με μια μοναδική έκδοση. 

Παράδοση υλικού για προετοιµασία παρουσιάσεων: 22/06/2018

Παράδοση µακέτας διαφηµιστικής καταχώρισης: 2/07/2018

Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να επικοινωνήσετε µε την κ. Μέμα Κατωπόδη τηλ. 210 77.12.400

Η έκδοση διανέμεται δωρεάν στους αποδέκτες του περιοδικού CSR REVIEW και στις εκδηλώσεις της DIRECTION και των διοργανώσεων που η εταιρεία στηρίζει ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Επίσης θα επικοινωνηθεί στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της DIRECTION BUSINESS NETWORK όπως:

CSR REVIEW, CSR WEEK, ADBUSINESS, BUSINESSTODAY, RETAILBUSINESS, RETAILTODAY, www.CSRnews.gr, www.advertising.gr και www.businessnews.gr.


Οι παρουσιάσεις των εταιρειών με τους Απολογισμούς Εταιρικής Υπευθυνότητας, θα αναρτηθούν στο www.CSRnews.gr.


Το flipping book της CSR Reports θα δημοσιεύεται στα sites www.CSRnews.gr, www.advertising.gr και www.businessnews.gr


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ