Η Generation Y πραγματοποίησε Καλοκαιρινό Activation

“Sugarfree Shops και Ypharmacy.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη βοήθεια της Generation Y και διοργανώνουν το πιο καλοκαιρινό activation.

Με στόχο την αμφίπλευρη ενίσχυση του loyalty των πελατών τους, την βελτίωση του customer experience, αλλά και τη διεύρυνση του πελατολογίου τους, ένα από τα γνωστότερα fashion brands στην Ελλάδα, η Sugarfree και ένα από τα μεγαλύτερα online pharmacies της αγοράς, το Ypharmacy.gr, ενώνουν τη δυναμική τους και επιβραβεύουν τους πελάτες τους με πλούσια δώρα στην πιο απολαυστική καλοκαιρινή σύμπραξη.

Η Generation Y στοχεύοντας επί σειρά ετών στην συνεχή ανάπτυξη των δύο brands στην ελληνική αγορά και στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής της προώθησης στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ των πελατών της, ανέλαβε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, συντονισμό και διενέργεια του πιο καλοκαιρινού… “Sugar-Υ” activation.

Πιο συγκεκριμένα, για όσο διαρκεί η ενέργεια, οι πελάτες του Ypharmacy.gr κάνοντας τις αγορές τους από τα προϊόντα του φαρμακείου, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια και να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για 3 δωροεπιταγές, αξίας 50€ από την Sugarfree. Αντίστοιχα, με αγορές συγκεκριμένης αξίας από την νέα collection της Sugarfree, οι πελάτες θα κερδίζουν ένα επώνυμο αντηλιακό Panthenol Extra SPF30 και εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές τους από το ypharmacy.gr.

Κάντε τις αγορές σας από την Sugarfree και το Ypharmacy.gr και κερδίστε διπλά!

Η Generation Y, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρησιακή της λειτουργία, επενδύει στην συνεχή ανάπτυξη της δυναμικής του πελατολογίου της και επιλέγει να ενώνει στρατηγικά τους πελάτες της με άμεσα εμπορικά οφέλη για τις επιχειρήσεις και τα brands τους.”

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ