Boussias Communications: Δείτε τους ομιλητές του Energy Efficiency Conference

Hands-on ενημέρωση, εφαρμοσμένες λύσεις και networking για την ενεργειακή αποδοτικότητα

Ένα συνέδριο που σχεδιάστηκε όπως ακριβώς το ζήτησε η αγορά

Τρεις από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους keynote speakers σε ενεργειακά θέματα την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα:

Η Eneritz Barreiro Sánchez, Energy Efficiency Project Manager and Market Manager at Tecnalia Research & Innovation, Spain, με τεράστια εργασιακή εμπειρία στο σχεδιασμό κτιρίων χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων αλλά και βιώσιμων πόλεων μοιράζεται μαζί σας Case Studies στην κατεύθυνση του “Near Zero Energy Public Buildings’’.

Ο Jyri Nieminen, Chief Sustainability Officer, Sweco Finland, οδηγεί το κοινό του συνεδρίου σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα και διαδικασίες για έργα ενεργειακής απόδοσης με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων στην αξιολόγηση του σχεδιασμού ενεργειακής απόδοσης σε κτίρια αλλά και αστικές περιοχές.

Ο Stefan Buettner, Head of International Affairs & Strategy, Institute for Energy Efficiency in Production (EEP), σε δύο πολύ δημιουργικά 20λεπτα επισημαίνει τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τα στελέχη της βιομηχανίας ως προς την ενεργειακή αποδοτικότητα και τους εισάγει επιτυχώς στο «Βαρόμετρο Ενεργειακής Απόδοσης της Βιομηχανίας». Επιπλέον, με τη διαδραστική συμμετοχή του κοινού μέσω ενός QR κώδικα, πρόκειται να δοθεί ad hoc αξιολόγηση των ενεργειακών δεδομένων που θα συγκεντρωθούν στη διάρκεια του συνεδρίου! 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημέρας

Το συνέδριο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των ενδιαφερόμενων, των προμηθευτών & των decision makers για την ενεργειακή αποδοτικότητα. 

Εξασφαλίστε σήμερα τη συμμετοχή σας εδώ

Επισκεφτείτε το www.energyefficiencyconference.gr για να ενημερωθείτε σχετικά με τη θεματολογία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ