Η Greenmind δημιουργεί για την Genesis Pharma

Η Greenmind δημιούργησε μια ακόμα δράση για την Genesis Pharma και συγκεκριμένα για τα παιδιά του Ειδικού σχολείου Περάματος. Η ομάδα Generous School της Genesis Pharma βρέθηκε κοντά στα παιδιά, με σκοπό να πρωτοστατήσει στην ανάπλαση και αναδιαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του σχολείου. 

Με όρεξη και χαμόγελο, η ημέρα εθελοντισμού ξεκίνησε από νωρίς! Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα ομαδικότητας και διάθεσης για προσφορά, η ομάδα Generous School χρωμάτισε και δημιούργησε εικαστικά στην πρόσοψη και την αυλή του σχολείου. Η ανάπλαση των εξωτερικών χώρων συνεχίστηκε με την τοποθέτηση πλακών στο περιβάλλοντα χώρο, την φύτευση δενδρυλλίων, καθώς και την αποκατάσταση καθισμάτων (παγκάκια) στο χώρο συγκέντρωσης των μαθητών. Τέλος η ομάδα επιμελήθηκε μια μοναδική πολύχρωμη κατασκευή με πρωτοποριακά υλικά και παιχνίδια, (abient media), για την επένδυση μέρους της μάντρας του σχολείου.

Ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη ενέργεια, η ομάδα Generous School – που αποτελεί τους πρεσβευτές ΕΚΕ της Genesis Pharma-, θα συνεχίσει να εντάσσει σχολεία της Αττικής στο πρόγραμμα της, με στόχο να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της εκπαίδευσης και της κοινωνίας γενικότερα.

Η Genesis Pharma ενσωματώνει την εταιρική υπευθυνότητα σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας και συνεισφέροντας στην τοπική κοινωνία ενώ συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο. Την οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Greenmind Αdvertising, ειδικευμένη σε δράσεις ΕΚΕ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ