Εγκαίνια νέου κτιρίου ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο

Με εξαιρετική επιτυχία και σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκαντα εγκαίνια του νέου κτηρίου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Σύσσωμες οι αρχές του τόπου μας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Α. Κατσιφάρας ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Κ. Κωνσταντάρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής ενότητας Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά, ο Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, κοινωνικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής, πολιτιστικοί σύλλογοι, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων, γονείς, φίλοι και υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ, όλη η τοπική κοινωνία. Η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ ήταν κοντά μας. 

Η ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών με την Επίτιμο Πρόεδρο κα Μαίρη Καρέλα-Διαμαντοπούλου, με την Πρόεδρο κα Μαριάννα Μόσχου, την Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου κα Κατσουρίδη Χριστίνα και το Γενικό Διευθυντή κ. Τάσο Μαριανό. Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων με την πρόεδρο κα Νατάσα Μπέγκα, μέλη της Τ.Δ.Ε. και η Διευθύντρια κα Βασιλική Μάστακα. Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης με τη Διευθύντρια κα Ελένη Βράνη. Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με την Πρόεδρο κα Πέπη Παπανδρέου και μέλη της Τ.Δ.Ε. 

Η μεγάλη προσέλευση, που φανερώνει την αποδοχή του έργου μας από την τοπική κοινωνία μας δίνει κουράγιο και θάρρος να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της αποθεραπείας και αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρίες. Δεχθήκαμε πολλές ευχές και συγχαρητήρια για την επίτευξη των οραμάτων μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και δύναμη θέτοντας νέους δημιουργικούς στόχους.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους:  
  • Tα παιδιά του ιδιωτικού παιδικού σταθμού ‘’Μαγικός Αυλός’’ και ιδιαιτέρως την ιδιοκτήτρια και διευθύντρια κα Βίκυ Κολοβού. 
  • Tα ‘’Γενναία Παιδιά’’ της εκπαιδευτικής και θεραπευτικής Πρώιμης Παρέμβασης.
  • Τους γονείς όλων των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.
  • Το Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης της κας Κατερίνας Παπαδημητρίου Κορκοντζέλου με τους εξαίρετους καλλιτέχνες την υψίφωνο μουσικολόγο κα Γεωργία Τριανταφύλλου, την πιανίστρια- παιδαγωγό κα Χριστίνα Κορκοντζέλου και τον οδοντίατρο-σαξοφωνίστα κ. Δημήτρη Ξυγκά. 
Ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης των εγκαινίων και ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς:

– ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ‘’ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ’’
– ΠΥΛΛΩΝΕΣ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ‘’ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ’’
– ΚΟΤΡΩΝΗΣ Κ. ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ 
– REHAB CARE κα Στρατούλα Αραμπατζή.       
– Τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την κάλυψη της εκδήλωσης. 
– Ζαχαροπλαστείο Βρέκος
– Ζαχαροπλαστείο Κουτέρης Πέτρος και Σκαμπαρδούκα Γεωργία
– Ζαχαροπλαστείο Νάσιος Γεώργιος
– Κατάστημα Βυσσινόκηπος – Γκριμότσης Αντώνης
– Κατάστημα FIRE FANTASY – Θανάσης Σαραγκανίδας  
– Όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή του έργου μας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ