3η Τελετή Αποφοίτησης του Κέντρου Βρεφών ΕΛΕΠΑΠ

Πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Τελετή Αποφοίτησης Βρεφών από το Κέντρο Βρεφών «ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΞΑΝΘΟΥ» της ΕΛΕΠΑΠ για το  2017-2018.

Με μεγάλη χαρά η Dr.  Λένα Σκουτέλη, Παιδονευρολόγος – Επιστημονική Υπεύθυνη του τμήματος Βρεφών ΕΛΕΠΑΠ, έδωσε και φέτος τα «πτυχία» αποφοίτησης και αναμνηστικά στα παιδιά και τα αδελφάκια τους. 

Όπως η ίδια, χαρακτηριστικά αναφέρει πάντα: « Πολλά από αυτά τα παιδιά που ήταν πρόωρα, είχαν πάρει ήδη το πρώτο «πτυχίο» αποφοίτησης από τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών των Μαιευτηρίων που είχαν περάσει τους πρώτους μήνες της ζωής τους λόγω μικρού βάρους γέννησης .» 

Και φέτος εκτός από τα μικρά βρέφη που ολοκλήρωσαν το θεραπευτικό τους πρόγραμμα αποφοίτησαν και μαζί τους οι γονείς και οι γιαγιάδες και οι παππούδες, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη συνοχή της ελληνικής οικογένειας στα εύκολα και στα δύσκολα! 

Αυτές τις οικογένειες ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της, η ψυχή του Κέντρου Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ, Dr. Λένα Σκουτέλη, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

Η αποφοίτηση των βρεφών από το Πρόγραμμα του Κέντρου Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ (Μαριέττα Ξάνθου) είναι μία μεγάλη γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πιστοί φίλοι του οράματος του Κέντρου Βρεφών αλλά και Νεογνολόγοι από τις μονάδες εντατικής νοσηλείας κρατικών νοσοκομείων και ιδιωτικών κλινικών. 

Καλό Καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά και σας ευχόμαστε να πετάτε πάντα ψηλά με τα νέα σας φτερά!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ