Το Μαζί για το Παιδί στηρίζει τους πληγέντες των πυρκαγιών

Το Μαζί για το Παιδί σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Μεγαρέων προσπαθεί και βοηθά στοχευμένα τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Έως σήμερα μέσω του Μαζί για το Παιδί έχουν προσφερθεί στους πληγέντες 1.800 δωρεάν γεύματα, μπισκότα, είδη πρώτης ανάγκης όπως καινούργια ρούχα και παπούτσια, κρέμες εγκαυμάτων και προϊόντα προσωπικής υγιεινής ενώ παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη μέσω της Συμβουλευτικής Γραμμής του Μαζί για το Παιδί 115 25 και της Τηλεφωνικής Γραμμή Στήριξης της Μέριμνας (σωματείο που στηρίζει το μέλος της Ένωσης, «Οι Φίλοι της Μέριμνας»). 
 
Ευχαριστούμε θερμά όσες εταιρείες και ιδιώτες είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια, όπως οι: Μπισκότα Παπαδοπούλου, Trade Status, Σύλλογος Αποφοίτων τη Σχολής Μωραϊτη, Trafigura, e-food, Μπεγνής, Γευσήνους και τον όμιλο Folli Follie. 
 
Στο σημείο αυτό θέλουμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας και σε όσους έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις δράσεις μας προς ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.

Η επόμενη μέρα

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να  προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε μακροχρόνια βάση στους πληγέντες, αναζητώντας πάντα  αποτελεσματικούς τρόπους  να καλύψουμε τις ανάγκες που θα προκύψουν από την ολοκλήρωση των επισήμων καταγραφών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ