Η ΕΛΕΠΑΠ συμμετείχε στο 8ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum

Η ΕΛΕΠΑΠ, συμμετείχε με περίπτερό της και πλούσιο ενημερωτικό υλικό για τα σύγχρονα, επιστημονικά, ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης που εφαρμόζει, στο 8ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum, με τίτλο “Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ”   που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Hilton, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μοναδική επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε τα 600 άτομα . Κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων,  απετέλεσε αχτίδα ελπίδας και αφορμή υπερηφάνειας για τη ποιότητα καθώς και για την επιτυχία και διεθνή αναγνώριση Ελλήνων που διαπρέπουν εκτός Ελλάδος και των εξαιρετικών ομιλητών από Ελλάδα.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου οι Φορείς, 100 Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, εκπροσωπήθηκαν από τα στελέχη τους, το επικοινωνιακό υλικό τους, ο καθένας σε δικό του τραπέζι και χώρο, επιτυγχάνοντας άμεση και αντικειμενική αλληλεπίδραση όλων των ενδιαφερομένων μερών ΕΚΕ.

Σκοπός ήταν να έρθουν κοντά στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και το ευρύ κοινό, ανοίγοντας ένα δίαυλο επικοινωνίας με τις ΜΚΟ και το δύσκολο έργο που προσφέρουν.

Η ΕΛΕΠΑΠ Art-Εμείς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές των ενηλίκων αποφοίτων της ΕΛΕΠΑΠ  στο ευρύ κοινό.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ