Ανοιχτή συζήτηση στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου

Διάλογο με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη θα έχουν οι εκπρόσωποι του επιχειρείν στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου στη Θεσσαλονίκη.

Τη βούλησή του να συνεισφέρει σε έναν πραγματικά παραγωγικό και δημιουργικό διάλογο μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και των εκπροσώπων της πραγματικής οικονομίας, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο δείπνο που διοργανώνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπροσώπους του επιχειρείν (μεταξύ των οποίων και μέλη του) να έχουν απευθείας συνομιλία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και άλλα στελέχη τής Κυβέρνησης, που θα συμμετάσχουν στην ενότητα των ερωτο-απαντήσεων, την οποία το Επιμελητήριο έχει εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο δείπνο αυτό. 

Η ενότητα της ανοιχτής συζήτησης θα ακολουθήσει την επίσημη ομιλία του Υπουργού και σε αυτήν θα συμμετάσχουν, επίσης, και θα συνεισφέρουν στο διάλογο με τις δικές τους ειδικές γνώσεις: ο  Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόης Λαμπριανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Παναγιώτης Κορκολής και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ, κα Ευγενία Φωτονιάτα. Φέτος, μάλιστα, θα χρησιμοποιηθεί και μία οnline εφαρμογή σφυγμομέτρησης, η οποία θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατευθύνουν τη συζήτηση στα πιο φλέγοντα ζητήματα που τους αφορούν.

Η διευρυμένη, εξάλλου, συμμετοχή των παραγόντων και στελεχών του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στην ενότητα της ανοιχτής συζήτησης μαρτυρά τη βαρύτητα που δίνει το Υπουργείο στο δείπνο που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για περαιτέρω πληροφορίες, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 2310 327733 ή να συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για το δείπνο στο link: https://goo.gl/pdcioD

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ