Naturality.de: Νέο ηλεκτρονικό φαρμακείο στη γερμανική αγορά από τη Generation Y

Τη δημιουργία και το λανσάρισμα της ηλεκτρονικής προέκτασης του φαρμακείου ιδιοκτησίας  Άγγελου Κασωτάκη, η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη γερμανική αγορά, ανέλαβε η ομάδα της Generation Y – International eBusiness Experts.

Το Naturality δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει διαθέσιμα στους καταναλωτές της Γερμανίας ποιοτικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς, φτιαγμένα από βότανα της ελληνικής γης από επιλεγμένους Έλληνες δημιουργούς, τα οποία μπορούν να συμπληρώσουν ή και να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

Το https://www.naturality.de δομήθηκε πάνω στην τελευταία έκδοση της βραβευμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Generation NEXT και παρέχει στο online φαρμακείο πλήθος τεχνολογικών και εμπορικών εργαλείων, αναδεικνύοντάς το σ’ ένα νέο δυναμικό business unit για το φαρμακείο Άγγελος Κασωτάκης.

Στα πλέον απαιτητικά τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ηλεκτρονικού φαρμακείου συγκαταλέγεται η custom διασύνδεση  με την αποθήκη της κορυφαίας εταιρίας στον κλάδο των logistics, την DHL Express στη Γερμανία, καθιστώντας εφικτή την πλήρη λειτουργία της επιχείρησης, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις για τον φαρμακοποιό.

Το https://www.naturality.de/el διαθέτει έξυπνη κατηγοριοποίηση ανα είδος προϊόντος, brand, βασικό συστατικό ή εύρος τιμής, τη λειτουργικότητα Gift Card για προσωποποιημένες online αγορές και extra tools όπως η ενότητα Ask the Experts, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα άμεσων απαντήσεων στις ερωτήσεις των χρηστών από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του online φαρμακείου.

Το Naturality έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο πορτφόλιο με τα διεθνή έργα της Generation Y, η οποία μέσω του νέου ηλεκτρονικού φαρμακείου στοχεύει για τον πελάτη της στην:
  • Περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης Φαρμακείο Κασωτάκης
  • Επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης
  • Ενίσχυση revenue streams

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ