Deree Graduate School: Νέο ακαδημαϊκό έτος για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree

Καινοτόμα προγράμματα σε σύγχρονους τομείς της αγοράς, με έξυπνο συνδυασμό θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης, καθώς και ευέλικτο ωράριο για φοιτητές και εργαζόμενους.
 
Έναρξη μαθημάτων: 24 Σεπτεμβρίου 2018

Τους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης (TESOL) και της Επιστήμης Δεδομένων (Big Data) καλύπτουν τα προγράμματα της μεταπτυχιακής σχολής του Deree – The American College of Greece με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους που ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των προγραμμάτων είναι το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, η εφαρμογή της γνώσης στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Τα προγράμματα ενδείκνυνται εξίσου για σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν υπεύθυνη εξειδίκευση στον τομέα τους, όσο και για εργαζόμενους να επιθυμούν κάνουν στροφή στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους. 

Πιο αναλυτικά, για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2018 προσφέρονται τα ακόλουθα προγράμματα:

MS in Data Science: Εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data συνδυάζονται σε αυτή την κατεύθυνση, με στόχο οι σπουδαστές να αποκτήσουν εφόδια και δεξιότητες για μία επιτυχημένη καριέρα στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT). Στο εν λόγω πρόγραμμα, οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων, να αποκτούν εξοικείωση και πείρα με διαφορετικούς τύπους δεδομένων ώστε να τα μετατρέπουν σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Θεωρητική και τεχνική γνώση συνυπάρχουν σε ένα πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μέσω εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης. Η σχολή συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων σε προγράμματα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, αλλά και με το σωματείο ΕΛΙΖΑ, για την υλοποίηση έργου σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης.

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη σχολική ψυχολογία και σε όσους θέλουν να εργαστούν με παιδιά και εφήβους και την ανάπτυξή τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Εκπαιδευτική Ψυχολογία απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.

MA in Strategic Communication and Public Relations: Εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε καταξιωμένες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

MA in Digital Communication and Social Media: Καινοτόμο πρόγραμμα που μετουσιώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμάσει όσους εργάζονται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και των social media.

MA in TESOL (Teaching English to Students of Other Languages): Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η ψηφιακή τεχνολογία και οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας ενώ εξαιρετικά σημαντική είναι και η δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL που χορηγεί το Trinity College του Λονδίνου. Το MA in ΤESOL του Deree απευθύνεται και σε εργαζόμενους επαγγελματίες, καθώς τα μαθήματα παραδίδονται στο campus αλλά και online, προσφέροντας ευελιξία στην παρακολούθηση.

Περισσότερα για τα προγράμματα, τις εγγραφές και τις προσφερόμενες υποτροφίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν εδώ ή επικοινωνώντας με έναν Σύμβουλο Εγγραφών στο 210 600 9800.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ