Η Think Plus δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα της 3probrokers

Καθώς πλέον διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία στη δημιουργία ενός νέου δυναμικού website, η 3probrokers μας εμπιστεύθηκε τη σύσταση της νέας της σελίδας.

Η 3probrokers είναι μια εταιρεία του ομίλου ENTEC που ως κύριο μέλημά της έχει το leasing αυτοκινήτων, τη μεσιτεία και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Μέσα από το 3pro.gr μπορείτε να βρείτε προσφορές για υπηρεσίες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας, αλλά και που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρησή σας.

Η 3probrokers λοιπόν εκπροσωπεί μια παγκόσμια εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων, την Leaseplan, και με τη μεγάλη εμπειρία της στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτων δίνει λύσεις στις ανάγκες σας τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο επιβατικό όχημα. Κατανοώντας την εμβέλεια και τη σημασία της 3probrokers στήσαμε το νέο της website στοχεύοντας να είναι κατανοητό και το μήνυμα της ίδιας της εταιρείας και όσα αυτή παρέχει, αλλά και να είναι απλό, κατανοητό και εύχρηστο από τον πελάτη ο οποίος έτσι βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά του γρήγορα και άμεσα.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ