Η Think Plus έκανε video κάλυψη του ελληνικού τελικού του MIXLDN 7

Το Beefeater είναι ένα από τα πιο ιστορικά και κλασικά τζιν στον κόσμο και δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το εκτόπισμα που διαθέτει το brand του. Ήταν μεγάλη μας χαρά η video κάλυψη του ελληνικού τελικού του MIXLDN7, του διαγωνισμού δηλαδή που ανέδειξε τον bartender που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο ελληνικός τελικός πραγματοποιήθηκε στο Belleville Athens την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ανάμεσα σε 10 κορυφαίους bartenders από την Ελλάδα και σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν ένα cocktail με βάση το τζιν Beefeater, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από την πόλη στην οποία ζουν και εργάζονται, επεξηγώντας την επιλογή τους. Την κριτική επιτροπή της λαμπερής βραδιάς αποτελούσαν η Summayiah Connolly, Global Brand Ambassador του Beefeater, ο Erik Lorincz, bartender του American Bar στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου, βραβευμένου Νο1 μπαρ στον κόσμο, καθώς και ο Alastair Burgess, ιδιοκτήτης του επίσης βραβευμένου Happiness Forgets στο Λονδίνο.

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποίησαν στα cocktails τους τα προϊόντα της σειράς Beefeater και Beefeater 24 και αξιολογήθηκαν για τη δημιουργικότητα, τη γεύση, το άρωμα και τη σύνδεση με την πόλη τους. Νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Δοντάς από το Bartesera, συνδυάζοντας το Beefeater με Vermouth Bianco, μαγειρεμένο με βασιλικό σε Sous-Vide. Ο νικητής του MIXLDN7 θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του Limited Edition Beefeater Gin, μαζί με τον Beefeater Master Distiller, Desmond Payne.

Το video της Think Plus από την μεγάλη βραδιά ανέδειξε τη διαχρονικότητα και το απαράμιλλο βρετανικό στυλ ενός brand σαν το Beefeater, εστιάζοντας παράλληλα στην καλή διάθεση των παρευρισκομένων που πηγάζει από την αγάπη τους για ποτά με βάση το αγαπημένο τους τζιν!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ