Η Think Plus αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media της Dritsas Coffee

Στην Think Plus στηρίζουμε τις οικογενειακές ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν παράδοση ετών στον τομέα τους και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα της ψηφιακής πραγματικότητας. Για αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και επικοινωνία των social media της Dritsas Coffee που έχει έδρα το Μοσχάτο.

Η Ι Γ ΔΡΙΤΣΑΣ ΕΕΒΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Όλα ξεκίνησαν από τον Γεώργιο Δρίτσα όταν το 1972 άνοιξε ένα μικρό καφεκοπτείο στα Ιλίσια, κάνοντας τη διανομή με ποδήλατο. Αφού ο καφές του αγαπήθηκε, το 1978 άνοιξε το εργοστάσιο ΔΡΙΤΣΑΣ – ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΦΕΣ στο Μοσχάτο, με κύριο μέλημα όλα αυτά τα χρόνια τη διατήρηση της παράδοσης του ελληνικού καφέ που πηγαίνει μέχρι και 300 χρόνια πίσω στα καφενεία της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης.

Σίγουρα η προσπάθεια της διατήρησης των χαρμανιών και των μυστικών επεξεργασίας και συσκευασίας του καφέ δεν είναι εύκολη, αλλά η εμπιστοσύνη στην επιχείρηση από παλαιούς και νέους πελάτες έφερε την πρόκληση να παραμείνει αυτή η φιλοσοφία. Από το 2010 τα παιδιά του Γεωργίου Δρίτσα μαζί με τους εργαζόμενους προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν το εργοστάσιο αλλά την ίδια στιγμή να παραμείνουν πιστοί στις αρχές της παράδοσης που τους ακολουθεί και θα έχουν τη βοήθειά μας και την τεχνογνωσία μας σε αυτή τη διαδικασία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ