Boussias Communications: Best City Awards 2018

Τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο ολοκληρώνεται με μεγάλη αύξηση η κατάθεση υποψηφιοτήτων 

Η φετινή χρονιά φαίνεται πως θα είναι η καλύτερη! Η ανταπόκριση Δήμων και Περιφερειών είναι μεγαλειώδης, αξιοποιώντας τη δυνατότητα και της 2ης δωρεάν υποψηφιότητας. Ταυτόχρονα φέτος, αναγνωρίζοντας την αξία της διάκρισης, έχουν ήδη υποβάλλει προς αξιολόγηση έργα και πολλές γνωστές επιχειρήσεις με τεχνολογικές λύσεις ή υπηρεσίες τους. Και έπεται συνέχεια… 

Τα Best City Awards 2018 αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τα καλύτερα και πιο καινοτόμα έργα που υλοποιήθηκαν μετασχηματίζοντας τις πόλεις σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες. 

Η ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων που μόλις δόθηκε στα «Best City Awards 2018» προσφέρει την ευκαιρία σε όσους έχουν υλοποιήσει σχετικά έργα που μπορούν να αποτελέσουν υπόδειγμα για την Ελλάδα, να τις θέσουν στην κρίση της ανεξάρτητης επιτροπής. 

Μεγάλη είναι η αγωνία και η διεκδίκηση των φετινών Grand Awards, που θα απονεμηθούν σε διακριθέντες με περισσότερα από 3 βραβεία στο σύνολο των κατηγοριών των Best City Awards 2018, με την προϋπόθεση να διακριθούν με τουλάχιστον ένα Gold βραβείο. 

Εσείς είστε έτοιμοι για τη μεγάλη αναμέτρηση;

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ