Η ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ συμμετέχει στην SYSKEVASIA 2018

Η εταιρεία μας συμμετέχει στην 16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών SYSKEVASIA 18 που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, 12-15 Οκτωβρίου. Με χαρά σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας C28-D27 στην αίθουσα Νο.2, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας!

Πλαισιωμένη από νέες καινοτομίες, εξαγωγικό προσανατολισμό και γιορτινή διάθεση, η 16η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά!Syskevasia

Αυτή τη φορά η Syskevasia θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα, αλλά σε διαφορετικές αίθουσες, με την έκθεση Plastica 2018 (10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης), η οποία με τη σειρά της αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον εκθετών, αλλά και επισκεπτών.

Παράλληλα με τις εκθέσεις θα διεξαχθούν εκδηλώσεις από διάφορους φορείς και συνεργάτες οι οποίες θα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες μέσα στον χώρο των εκθέσεων.

Επίσης, νέες θεματικές ενότητες εντάσσονται όσον αφορά την έκθεση Syskevasia, στον χώρο της Οινοποιίας/Ποτοποιίας, στα Logistics καθώς επίσης και στην Ετικετοποιία.

Θα είναι τιμή μας να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας! 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ