Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD & LIFE 2018

Και το 2018 θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες παραγωγοί να συμμετάσχουν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων και ποτών, FOOD & LIFE 2018, στο Μόναχο, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο διοργανώνει από το 2013 σε ετήσια βάση η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion. 
 
Η έκθεση FOOD & LIFE έχει καθιερωθεί πλέον ως σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας, στην οποία παίρνουν μέρος μικροί και μεσαίοι παραγωγοί και εταιρίες με ξεχωριστά εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα, delicatessen, καθώς και με βιολογικά προϊόντα.
 
Στην προηγούμενη FOOD & LIFE έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με 10 τοπικές επιχειρήσεις: Αμαλί Κεράσματα, Ελαιόλαδο Ανθηδών, Atalanti Anestakos Family, Γλυκάκι, Δουγέκος Δ. Αποσταγματοποιία-Ποτοποιία, Ευβοϊκή Μελισσοκομία, Κτήματα Μοσχουτά, Laurus Nobilis Hellenic, Συκοφάγος, και Τζιβάνης Α.Ε. Organic Wines. 
 
Επιπρόσθετα, συμμετείχαν για δεύτερη φορά με ανεξάρτητα περίπτερα, οι ελληνικές εταιρίες: Cretan Products Kakoulaki και Μιτάτο Γρυλλάκης Μανώλης από την Κρήτη και η εταιρία DIVINUM από τη Θεσσαλονίκη.
 
Η έκθεση προσέλκυσε πάνω από 130.000 επισκέπτες και συγκέντρωσε 320 εκθέτες. Ο αριθμός των πωλήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία για τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων εκθετών, καθώς πολλοί από αυτούς πούλησαν ολόκληρο το εμπόρευμά τους, σύναψαν εμπορικές συμφωνίες και έκαναν επαφές με γερμανικές εταιρίες και διανομείς.
 
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να λάβει μέρος στο 6ο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, στο πλαίσιο της έκθεσης FOOD & LIFE 2018, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037. Πληροφορίες διατίθενται και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.food-life.com.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ