Boussias Communications: Ένα ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Πράσινου Ταμείου στο 2ο Climate Change Conference

Αναλύει και συζητά την Κλιματική Αλλαγή, τη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής

Με κεντρικό γνώμονα την ανάγκη των στελεχών επιχειρήσεων για διάχυση γνώσης πάνω στις νέες πολιτικές, τεχνολογίες και υπηρεσίες και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας ως προς τις επιπτώσεις των πολιτικών κλιματικής αλλαγής, διοργανώνεται το 2ο Climate Change Conference στη χώρα μας.

Διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές, experts και practitioners από ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, αλλά και εκπρόσωποι υπουργείων, διαχειριστικών φορέων ενέργειας, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και συμβουλευτικών οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα συζητήσουν ευκαιρίες και απειλές. 

Ο Gilbert Metcalf έρχεται στην Ελλάδα! 
 
Ο καθηγητής οικονομικών Gilbert Metcalf του Tufts University έρχεται στο 2ο Climate Change Conference για να αναλύσει και να συζητήσει με το κοινό του συνεδρίου τις πολιτικές για την κλιματική αλλαγή στις ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές της Β. Αμερικής και πώς αυτές συγκρίνονται με άλλες διεθνείς πολιτικές όπως αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ο Gilbert έχει διδάξει στο πανεπιστήμιο του Princeton, στο Kennedy School of Government του Χάρβαρντ και στο MIT. Αποτελεί διεθνώς μία ηγετική φυσιογνωμία στο θέμα των market-based instruments για τον μετριασμό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Έχει συχνά καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου, έχει υπηρετήσει σε διάφορες επιτροπές εμπειρογνωμόνων σε Οργανισμούς προστασίας περιβάλλοντος και Εθνικών Ακαδημιών Επιστημών, ενώ έχει διατελέσει Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ το 2011-2012, υπό την Προεδρία Μπάρακ Ομπάμα. Από τη θέση αυτή, διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του διεθνούς Πράσινου Ταμείου για το κλίμα.

Την τεχνογνωσία και εμπειρία τους μοιράζονται στο συνέδριο και οι:
Κλείστε τις θέσεις σας ΕΔΩ και αξιοποιήστε τα one to one sessions που σας προσφέρει η παρουσία σας στο συνέδριο!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ