11 νέες συσκευασίες ELVIART από την impressme – your brand grand!

Η impressme – your brand grand ανέλαβε με πολλή όρεξη και ευθύνη το rebranding της Ελληνικής Βιομηχανίας Αρτοσκευασμάτων ELVIART ΚΑΛΟЇΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ξεκινήσαμε από το redesign της εταιρικής ταυτότητας – λογοτύπου.

Η γνώριμη φιγούρα του χαμογελαστού φούρναρη με το πλούσιο μουστάκι απέκτησε φρέσκα artisanal στοιχεία, σε μία σύγχρονη αισθητική προσέγγιση της παράδοσης EVIART.

Η ανανεωμένη σκιτσαρισμένη φιγούρα πρωταγωνιστεί σε καθεμία από τις 11 συσκευασίες ELVIART  και συνοδεύεται παιχνιδιάρικα από μία εξίσου φιλική και χαρούμενη γραμματοσειρά.

Γνωρίζοντας από εμπειρία, και μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εκ μέρους της ELVIART,  πως η τελική επιλογή μπροστά στο ράφι γίνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, δώσαμε μεγάλη έμφαση στο να αναδείξουμε τα USPs του brand ELVIART, ώστε να γίνουν αντιληπτά με μία ματιά, στο συνωστισμό του ανταγωνισμού!

Τα προϊόντα είναι απόλυτα διακριτά βάσει ξεχωριστών, έντονων χρωματισμών, διατηρώντας ως κοινό στοιχείο  το χαρακτηριστικό και αγαπημένο μοτίβο καρό, το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Η διαφάνεια, διαχρονική αξία της ELVIART, πραγματώνεται σε κάθε συσκευασία για να επιτρέψει στον καταναλωτή να δει ξεκάθαρα, ιδίοις όμμασι, την υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Η ελληνικότητα του προϊόντος προβάλλεται με στάχυα, που συνδέουν το περιεχόμενο της συσκευασίας με τις φυσικές πρώτες ύλες παραγωγής των πιτών και το ελληνικό τοπίο. Ο στόχος, να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ήδη ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, αναδεικνύοντας τα προϊόντα ELVIART στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς. Με αυτό το φιλόδοξο, αλλά και ρεαλιστικό όραμα, οι συσκευασίες υλοποιήθηκαν σε 9 γλώσσες συνολικά.

Στην πίσω όψη κάθε συσκευασίας, καταγράφεται εν συντομία η μεγάλη ιστορία του brand, που ξεκίνησε από ένα μικρό φούρνο στην Καλλιθέα, το 1952. Μία αφήγηση που συστήνει με δύο λόγια την ELVIART στη νέα γενιά, ενώ προκαλεί γλυκιά νοσταλγία, μίας καλύτερης, πιο αγνής εποχής στους παλαιότερους.

Πάνω από όλα, κάθε συσκευασία της ELVIART έχει τη δική της μυστική συνταγή, για καθημερινά γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας και γευστικής απόλαυσης.

Η πρόκληση να προσεγγίσουμε σύγχρονα σχεδιαστικά μία παράδοση 96 χρόνων επαναλήφθηκε 11 φορές,  με ένα και μοναδικό στόχο και ευχή ταυτόχρονα!

Οι «Αφράτες Μυρωδάτες» πίτες ELVIART να γίνουν οι αγαπημένες των καταναλωτών και να μην μείνουν ποτέ για πολύ… σε κανένα ράφι!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ