Ο ΠΣΑΤ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον βραβεύουν τους καλύτερους!

Χορηγία της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Αθλητικά Βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ)


Για 15η συνεχή χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας και αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και του ιδεώδους του «ευ αγωνίζεσθαι», υποστήριξε την εκδήλωση απονομής Αθλητικών Βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Η εταιρία διατηρεί μια μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με τον ΠΣΑΤ, η οποία κάθε φορά κορυφώνεται με την τελετή απονομής, όπου αναδεικνύονται τα σπουδαία αθλητικά πρότυπα της χώρας μας.


Στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, απένειμε το βραβείο «Fair Play» στον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μαγνησιακού Βόλου, κ. Βασίλη Πανόπουλο για την πορεία του στον αθλητικό χώρο που μετουσιώνει εμπράκτως την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ το 1ο Λύκειο Βύρωνα, που κατέκτησε φέτος το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, τιμήθηκε με το βραβείο «Έπαθλο Coca-Cola Τρία Έψιλον» που έχει θεσμοθετήσει η Coca-Cola Τρία Έψιλον και δίνεται για 15η συνεχή χρονιά. Το έπαθλο παρέδωσε στους μαθητές-αθλητές η κ. Πόλυ Χιώτη, Διευθύντρια Κοινωνικών Προγραμμάτων της εταιρείας.


Τέλος, το αθλητικό ποτό Powerade στο πλαίσιο της κατηγορίας των Διεθνών βραβείων προσκάλεσε στην εκδήλωση το γνωστό και αγαπημένο Lotar Mateus.


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον πιστεύοντας στη συμβολή του αθλητισμού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλα.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ