Beiersdorf Hellas: Βελτίωση κερδοφορίας

Βελτίωση της κερδοφορίας πέτυχε το 2017 η Beiersdorf Hellas, με τη διοίκηση να δηλώνει αισιόδοξη και για την τρέχουσα οικονομική χρήση. 

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία διατήρησε τον τζίρο της σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το 2016, παρουσιάζοντας οριακή μείωση της τάξης του 1,5% και διαμορφώθηκε σε 42,61 εκατ. ευρώ από 43,25 εκατ. ευρώ το 2016. Τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν αύξηση κατά 12%, φτάνοντας τα 5,31 εκατ. ευρώ από 4,75 εκατ. ευρώ το 2016, γεγονός που, σύμφωνα με την εταιρεία, οφείλεται κυρίως στην είσπραξη του 50% επισφαλούς απαίτησης, καθώς και στη μείωση των χρηματοοικονομικών εξόδων.

Ανοδικά έκλεισαν και τα κέρδη μετά φόρων, τα οποία ανήλθαν σε 3,66 εκατ. ευρώ από 3,28 εκατ. ευρώ το 2016. Για την τρέχουσα χρήση η εταιρεία παραμένει αισιόδοξη ότι η πορεία της θα είναι ανάλογη των στόχων της. Ωστόσο, η διοίκηση της εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη το ασταθές οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζει να ακολουθεί συντηρητική στρατηγική, εστιάζοντας στην προστασία της κερδοφορίας της, καθώς και στην έγκαιρη είσπραξη των απαιτήσεών της.

Πηγή: businessnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ