ΕΙΕΠ: 88 εταιρείες γιόρτασαν την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2018

Είμαστε πολύ περήφανοι που φέτος 88 κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα γιόρτασαν μαζί μας την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από 1 έως 6 Οκτωβρίου, με δράσεις για όλους!

H ανταπόκριση των εταιρειών και το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν και να γιορτάσουν την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών επιβεβαιώνει ότι το έργο του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών για την ανάδειξη της αξίας της Εξυπηρέτησης αποδίδει και οι εταιρείες την εντάσσουν όλο και περισσότερο στην κουλτούρα τους. Παράλληλα, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι καταναλωτές συμμετείχαν ενεργά στο σύνολο των δράσεων, ενθαρρύνοντάς μας να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα δράσεων της ερχόμενης χρονιάς σε συνεργασία με τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Οι δράσεις που διοργανώνονται έχουν ως στόχο να αυξήσουν τη διαδραστικότητα και ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων, να αναδείξουν τη σημασία της Εξυπηρέτησης Πελατών για την επιχείρηση και να έρθουν σε μία δημιουργική αλληλεπίδραση με τον τελικό καταναλωτή. Εκπαιδευτικά σεμινάρια, εθελοντικές δράσεις, διαγωνισμοί με quiz & puzzles, ειδικές προσφορές, role play παιχνίδια, family days, είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που υλοποιήθηκαν, δημιουργώντας μια «βεντάλια» εορταστικών δράσεων – οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο δωρεάν android mobile app «ΕΙΕΠ», δημιουργώντας ένα πλήρες ψηφιακό αποτύπωμα για το θεσμό.

Ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, δήλωσε: «Στόχος του ΕΙΕΠ είναι η ανάδειξη και προώθηση καλών πρακτικών Εξυπηρέτησης Πελατών. Με το ρεκόρ συμμετοχών των 88 εταιρειών στη φετινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης αλλά και την ένθερμη ανταπόκριση των καταναλωτών, επιβεβαιώνεται ότι το έργο μας για την ανάδειξη της Εξυπηρέτησης έχει φέρει ήδη αποτελέσματα. Καλούμε τις εταιρείες στην Ελλάδα να συμπορευτούν μαζί μας και να αναδείξουν την πελατοκεντρική τους κουλτούρα, συμμετέχοντας τόσο στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, όσο και στις υπόλοιπες δράσεις μας.»

Eκ μέρους του ΕΙΕΠ, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή σας και ευχόμαστε να γιορτάσετε ακόμα περισσότεροι μαζί μας το 2019!

Δείτε εδώ το Video της CS WEEK 2018

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ