Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο υποστηρικτής της Τουριστικής έκθεσης ITB Asia 2018

Ο ΕΟΤ διοργάνωσε Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ Asia 2018
 
Τις πύλες της άνοιξε από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου η τουριστική έκθεση ITB Asia 2018, η οποία έλαβε χώρα στο Sands Expo and Convention Centre, Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, όπου διοργάνωσε και φέτος Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο ο ΕΟΤ, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
 
Στην  ITB Asia 2018 συμμετείχαν πέντε ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για τις Athens Express SA, Celestyal Cruises, ELECTRA HOTELS & RESORTS και HETCO TOURS, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, ενώ για ακόμη μια φορά ως ανεξάρτητος εκθέτης συμμετείχε η εταιρία Tour Greece SA.

Το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι της προηγούμενης ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 12.000 επισκέπτες. Μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικών γραφείων και τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων κ.α. 
 
Η τελευταία διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση 49% στον αριθμό των buyers, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ οι προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις άγγιξαν συνολικά τις 25.000. Αύξηση 7,6% σημειώθηκε και στους εκθέτες, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, ο αριθμός των οποίων υπερέβη τους 1.000 σε αριθμό. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ITB Asiaδιοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin, στην οποία ο ΕΟΤ δείχνει ισχυρή παρουσία κάθε χρόνο. 
 
Η επόμενη ITB Asia θα διεξαχθεί στις 16.-18.10.2019 και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σχεδιάζει να οργανώσει επιχειρηματική αποστολή για ελληνικές εταιρίες του κλάδου με προγραμματισμένες B2B συναντήσεις με ξένες ενδιαφερόμενες εταιρίες για πιθανές νέες συνεργασίες. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τη συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-asia.com και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ