Εορτασμός 20 χρόνων λειτουργίας Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”

Σε γιορτινό κλίμα, με την παρουσία πολλών παλιών και νέων φίλων του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» , πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Φορέα μας, σε χώρο δεξιώσεων στην Ηλιούπολη,  την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Η γιορτή, που είχε διττό χαρακτήρα για εμάς ξεκίνησε με το σβήσιμο των κεριών  της γενέθλιας τούρτας για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου και συνεχίστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας . Αυτό που δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν από τους παρευρισκόμενους ήταν ένα βίντεο αφιερωμένο στην πορεία του Κέντρου από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι σήμερα για να «θυμούνται οι παλιοί…και να μαθαίνουν οι νεότεροι»…

Στην όμορφη συνάντηση, ο πρόεδρος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες», Νικόλαος Ανυφαντής καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ όλα τα μέλη του Δ.Σ πήραν το λόγο δίνοντας την ευχή τους για το καλό του νέου χρόνου. Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι έδωσαν το δικό τους στίγμα με ευχές για την συνέχιση του έργου του Φορέα μας για τα επόμενα 100 χρόνια.

Τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας έσβησαν η πρώτη και για 17 χρόνια διευθύντρια του Φορέα  κα. Σοφία Ιωαννίδου μαζί με τον πρώτο εκπαιδευόμενο μας, τον αγαπημένο μας Γιώργο ενώ ο κος. Μιχάλης Αγγελίδης-οικονομολόγος και ζωγράφος χάρισε στο Κέντρο μας  έναν από τους ξεχωριστούς πίνακες του με την ευχή να πηγαίνουμε όλο και ψηλότερα.

Το «παρών» τους στην εκδήλωση έδωσαν: Ο κος.Χρήστος Καπάταης-Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, η κα. Λιλίκα Βασιλάκου-Γραμματέας του Ασύλου Ανιάτων, ο κος. Παναγιώτης Πατσαβός-Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Χωρικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών θεμάτων, η κυρία Μαρία Ανδρούτσου-Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, ο κύριος Μαρίνος Μπασούρης-Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας Δήμου Ηλιούπολης, κος. Χριστοδουλής Κώστας – Πρόεδρος Οργανισμού-Aθλητισμού & Πολιτισμού, ο κος. Κώστης Παπαδόπουλος-Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης και επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»,  (ο οποίος εκπροσωπούσε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κο. Βασίλη Βαλασόπουλο), ο κος. Χρήστος Κοκκοτίνης-Επικεφαλής παράταξης «Ηλίου-Πόλις», η κα. Κουρή Μαρία-Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ηλιούπολης, η κα. Δήμητρα Κορμά-Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης, ο κος. Βασίλης Κουτσανδρέας-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Δημητρίου, η κα. Ελένη Kαντζέλη-Πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αγ. Δημητρίου,  ο κος. Καραχάλιος Χρήστος –Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Δημητρίου &Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου «Κρόνος», η κα. Τζένη Μακρυκώστα-Πρόεδρος του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, ο κος. Βουράκης Άγγελος-Επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Ε.Α. «Ορίζοντες», ο κος. Αθανασόπουλος Χαράλαμπος- Αντιπρόσωπος Αρκάδων Αγ. Δημητρίου, ο κος. Αχιλλέας Αδαμαντιάδης- Εκπρόσωπος Συνεργασίας Πόλεων. Αλλά και ο πρώτος πρόεδρος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», παιδοψυχίατρος, κος. Γιώργος Φρέρης.

Την έκπληξη στην γιορτή μας έκανε ο κος. Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος ήρθε συνοδευόμενος από την μητέρα του στηρίζοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα το Κέντρο μας. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η κα. Κουρή Μαρία.

Στην εκδήλωση ξεχωριστή νότα χορού και χαράς έδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου «Θυμαιτάδαι» που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο, Χοροδιδάσκαλο & Διευθυντή ομίλου «Unesco», κο. Δρακόπουλο Γιώργο.

Τέλος, ακολούθησε πολύς χορός και αμείωτο κέφι, έτσι όπως μόνο οι εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ξέρουν να γλεντούν.

Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Καλή Χρονιά!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ