Η impressme – your brand ανέλαβε τη digital communication της Elviart

Η Ελληνική Βιομηχανία Αρτοσκευασμάτων ELVIART Καλοϊδάς Α.Β.Ε.Ε. ανέθεσε το σύνολο της digital επικοινωνίας της (στρατηγική, σχεδιασμό και διαχείριση) στην impressme – your brand grand.

Ο σχεδιασμός της digital επικοινωνίας εφαρμόστηκε με το συνδυασμό των δυνατοτήτων των social media και της ιστοσελίδας, αναπτύσσοντας δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών και του κοινού τους.

Στα social media, η impressme δημιούργησε νέες κατηγορίες και αναγνωρίσιμα templates. 

Οι νέες κατηγορίες συνέβαλαν στη διαμόρφωση ενός πλούσιου μενού επικοινωνίας, με χαρούμενο design, που ενίσχυσε σημαντικά το audience engagement σε:  Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest & Google Business. 

Η δημιουργία video απλών συνταγών με προϊόντα Elviart συνέδεσε τα social  media με το YouTube, επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερο brand awareness.

Η επικοινωνία στα social media οργανώνεται σε μηνιαίο πλάνο, που περιλαμβάνει απολαυστικές συνταγές με πίτες Elviart, που μπορούν να γίνουν εύκολα στο σπίτι, συμβουλές & tips υψηλής διατροφικής αξίας, διαγωνισμούς με χρήσιμα και όμορφα δώρα. 

Παράλληλα, η impressme επανασχεδίασε την ιστοσελίδα της ELVIART, elviart.gr δίνοντας δυναμική ώθηση στη user experience. Πέρα από τις λιτές και μοντέρνες γραμμές, για ευχάριστη αισθητικά πλοήγηση, έδωσε έμφαση στο blog του website, εμπλουτίζοντάς το με χρήσιμες ειδήσεις και ενδιαφέροντα άρθρα, για πληροφόρηση που δίνει αυθεντική γεύση ποιότητας στην καθημερινότητα του καταναλωτή των προϊόντων ELVIART. 

Δείτε περισσότερα

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ