Κορυφώθηκε, με την εορταστική συναυλία, η μεγάλη περιοδεία της Coca-Cola σε όλη την Ελλάδα, με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες να ερμηνεύουν ζωντανά στη σκηνή το τραγούδι «Κάνε την Αγάπη Γιορτή», που δημιουργήθηκε από τους MIKRO για τα παιδιά του «Ι.Κ.Ε. Χατζηπατέρειο»
Ένα μαγικό σκηνικό στήθηκε στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2007, στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε η Coca-Cola για το «Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί». Η λαμπερή εκδήλωση ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα, με τους Dr.Vodkatini και τους MIKRO να ξεσηκώνουν το κοινό με γνωστές μελωδίες και κορυφώθηκε με την εμφάνιση των: GAD, Κώστα «LAVA» Μολτσίδη, ΜΙΚRΟ, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ελένη Πέτα, RG, Τάμτα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ραλλία Χρηστίδου και Γιώργη Χριστοδούλου, που ένωσαν για πρώτη φορά όλοι μαζί τις φωνές τους, αφιλοκερδώς, ερμηνεύοντας ζωντανά το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των MIKRO, «Κάνε την Αγάπη Γιορτή».
Η εορταστική συναυλία αποτέλεσε την κορύφωση της χριστουγεννιάτικης περιοδείας της Coca-Cola σε όλη την Ελλάδα. Τα 2 μαγικά φορτηγά της Coca-Cola ταξίδεψαν από τις 15 Νοεμβρίου, για ένα μήνα, σε 27 πόλεις της Ελλάδας και σε 22 δήμους της Αττικής, μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς. Στις 15 Δεκεμβρίου, και πριν τη μεγάλη συναυλία, συναντήθηκαν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, και υποδέχτηκαν τους δημότες της Αθήνας.
Στις 31 ημέρες της μεγάλης χριστουγεννιάτικης περιοδείας της Coca-Cola, πάνω από 57.000 επισκέπτες συμμετείχαν σε 72 εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη και από την Καλαμάτα μέχρι την Φλώρινα και είχαν την ευκαιρία να ηχογραφήσουν το αγαπημένο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο Coca-Cola Karaoke Studio και να φωτογραφηθούν με τον ?γιο Βασίλη αλλά και με τα μαγικά φορτηγά.
Το ταξίδι των χριστουγεννιάτικων φορτηγών συνόδευσε μουσικά το τραγούδι «Κάνε την Αγάπη Γιορτή», που δημιουργήθηκε από τους ΜΙΚRΟ, ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα, και ερμηνεύτηκε από 13 γνωστούς καλλιτέχνες, εκπροσώπους διαφορετικών ειδών μουσικής, που ενώθηκαν, για πρώτη φορά αφιλοκερδώς, σε μια φωνή αγάπης, για το «Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί». Τραγούδησαν με αλφαβητική σειρά, οι: Ευρυδίκη, GAD, Δημήτρης Κοργιαλάς, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας «LAVA» Μολτσίδης, ΜΙΚRΟ, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ελένη Πέτα, RG, Τάμτα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ραλλία Χρηστίδου και Γιώργης Χριστοδούλου. Το τραγούδι «Κάνε την Αγάπη Γιορτή» κυκλοφορεί σε CD από την Minos-EMI, στα δισκοπωλεία όλης της χώρας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στο «Ι.Κ.Ε. Χατζηπατέρειο».