Η Coca-Cola προσθέτει 10 ηλεκτρικά Hyundai στο στόλο της

Η Coca-Cola υιοθετεί ηλεκτρικά οχήματα για τους ευρωπαϊκούς της στόλους, με τη Νορβηγία ως το κέντρο βάρους της στρατηγικής αυτής. Η τελευταία σχετική κίνηση αφορά το Βέλγιο, όπου η Coca-Cola Belux μόλις πρόσθεσε στο στόλο της 10 ηλεκτρικά Hyundai Kona.

“Στην Coca-Cola Belux, πιστεύουμε ότι ο ‘πράσινος’ στόλος μας είναι πολύ σημαντικός και συμβαδίζει με το σχέδιο δράσης μας για την αειφορία. Είναι μια κίνηση προς τα εμπρός! Μέχρι το 2025 θα μειώσουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Το νέο Hyundai Kona EV ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την εικόνα”. δήλωσε ο Marc Devos, Senior Manager, Fleet EU της εταιρείας.

Τα Kona της Coca-Cola μισθώνονται μέσω της Arval και φέρουν μια μπαταρία 64 kWh που προσφέρει μια αυτονομία WLTP 449 χιλιομέτρων. Παρεμπιπτόντως η τελευταία ήταν 485 χλμ., αλλά η Hyundai διαπίστωσε ότι είχαν γίνει λάθη κατά τη διάρκεια του κύκλου δοκιμών και ότι έπρεπε να προσαρμόσει τον επίσημο αριθμό. Το τεχνικά παρόμοιο Kia e-Niro θεωρεί ότι η ομόλογη αυτονομία μειώνεται στα 455 km.

Πηγή: fleetnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ