Νέo corporate website από την Generation Y

Ακόμα ένα φιλόδοξο ιατρικό corporate site από την Generation Y – International eBusiness Experts, καθώς το ανανεωμένο www.georgalakis.gr, του καταξιωμένου Έλληνα ψυχιάτρου, Δρ. Βασίλη Γεωργαλάκη, είναι live!

Με βάση την τεράστια εμπειρία της στον χώρο της Υγείας (φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, φαρμακευτικές εταιρίες, ιατρεία), η ομάδα της Generation Y ανέλαβε και υλοποίησε την κατασκευή και το design της ιστοσελίδας του εξιδεικευμένου σε μία σειρά ψυχολογικών διαταραχών και υπηρεσιών ψυχικής υγείας επιστήμονα, λανσάροντας ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης των ασθενών και παρέχοντας, μέσα από την ύπαρξη πολλών σχετικών tags και αρθρογραφίας, όχι μόνο εξειδικευμένο περιεχόμενο για ψυχολογικά θέματα, αλλά και σχετικές αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες.

Τα έξυπνα widgets που προβλέφθηκαν στην UX σχεδίαση του site δίνουν τη δυνατότητα άμεσου προγραμματισμού ραντεβού και επικοινωνίας με τον ιατρό, μέσω ειδικής φόρμας επικοινωνίας, όπου ο ίδιος ο ιατρός επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους ασθενείς για την πιο άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. 

Η πλήρης κατηγοριοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η user friendly αρχιτεκτονική του site επιτρέπουν στον ασθενή ανεμπόδιστη πρόσβαση στην πληροφόρηση για το ζήτημα που τον απασχολεί, επιτρέποντας την παράλληλη διεύρυνση του πελατολογίου του ιατρείου.

Τo site www.georgalakis.gr μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, στοχευμένα ενημερωτικά άρθρα καθώς και απαντήσεις στις ερωτήσεις των χρηστών, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ενημέρωσης για σοβαρά θέματα που τους απασχολούν.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ