Η καινοτομία της Manifest συνάδει με τις τεχνολογικές τάσεις

Η μεγάλη επένδυση της Manifest στο πιο σύγχρονο σύστημα ψηφιοποίησης ελέγχου σε πραγματικό χρόνο και αξιολόγησης ολοκληρωμένων υπηρεσιών facility management, προσέφερε διαρκή βελτίωση αυτών καθώς εισήχθη άμεσα, ολοκληρωτικά και κατά αποκλειστικότητα στην καθημερινή λειτουργία της.

Το Trulios είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης, παρακολούθησης, επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ πελατών, εταιρείας και ομάδων εργασίας.

Ένα software που αυξάνει την απόδοση, την παραγωγικότητα και μειώνει τις δαπάνες της επιχειρηματικής λειτουργίας προσφέροντας ταχύτητα, διαφάνεια και ταυτόχρονη ενημέρωση παρακολουθώντας online την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας για κάθε εγκατάσταση της εταιρείας του πελάτη.

Η καινοτόμα λειτουργία του Trulios βελτιστοποιεί την επιχείρηση με το πάτημα ενός κουμπιού είτε στο κινητό, είτε στον υπολογιστή προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της, για κάθε εγκατάσταση και για απεριόριστους χρήστες, να έχουν πρόσβαση στον έλεγχο των υπηρεσιών που παραδίδονται τη στιγμή εκείνη, καθώς και στα αιτήματα – θέματα που έχουν καταγραφεί. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στενής παρακολούθησης των δεικτών ΚPI’s, στοχεύοντας στην ατέρμονη ταύτιση αναγκών του κάθε πελάτη μετά των  προσφερόμενων υπηρεσιών.

Βασικά χαρακτηριστικά του Trulios:
  • Ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης από τους χρήστες των υπηρεσιών μας
  • Καταγραφή ιστορικού επικοινωνίας και απάντησης αιτημάτων πελάτη
  • Παρακολούθηση δραστηριότητας εργαζομένων κι εξέλιξης έργων
  • Δημιουργία τεσσάρων βασικών δεικτών ποιότητας και παρακολούθησης τους
Η Manifest θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες της απογειώνοντας την εμπειρία αυτών που μας εμπιστεύονται! Σκοπός μας η υψηλού επιπέδου ποιότητα της εργασιακής ζωής όλων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ