Pharma-leaders: H Generation Y στην ημερίδα της Pharmaservice!

Με αθρόα προσέλευση και θερμή υποδοχή από το κοινό ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Pharmaservice SA με τίτλο «Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ», την περασμένη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η μεγαλύτερη φαρμακαποθήκη της Ελλάδας, ηγέτιδα δύναμη σε έναν αναπτυσσόμενο κλάδο ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή ακμή, διοργάνωσε το εν λόγω event με στόχο να φέρει κοντά μερικούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σήμερα στον τομέα της Υγείας και της Φαρμακευτικής, σε online και offline επίπεδο. 

Έχοντας σχεδιάσει και υλοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν μια καινοτόμα και επιτυχημένη custom Β2Β πλατφόρμα για την Pharmaservice SA, η Generation Y – Ιnternational eBusiness Experts έδωσε στην ημερίδα έντονο παρόν, μέσα από δύο ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές ομιλίες. Ο CEO της εταιρίας κ. Αναστάσιος Σπανίδης και η CPO κ. Εύη Μπουκώρου, παρουσίασαν τη φιλοσοφία, τους μηχανισμούς και τα αποτελέσματα της βραβευμένης με e-volution Awrard ψηφιακής πλατφόρμας Generation Next, μέσω τις οποίας η Pharmaservice κατάφερε όχι μόνο να χαμηλώσει τα λειτουργικά της κόστη, αλλά και να αυξήσει τους τζίρους της. 

Για μία ακόμα φορά, η Generation Y – Ιnternational eBusiness Experts βρέθηκε εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, όχι σαν ένας θεωρητικός στοχαστής, αλλά σαν μια δύναμη που διαμορφώνει με πράξεις και ουσιαστική συμβολή το ψηφιακό μέλλον.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ