Boussias Communications: Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη VI

Αυτοί που νοιάζονται, μοιράζονται!

Για 6η συνεχή χρονιά, το Marketing Week συγκεντρώνει τις καλύτερες πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας της ελληνικής αγοράς και συνθέτει ένα πανόραμα κοινωνικής προσφοράς.

Περισσότερες από 35 εταιρείες θα μοιραστούν μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους έμπρακτα έδειξαν πως νοιάζονται! Θα παρουσιάσουν 40 και πλέον δράσεις που πραγματοποίησαν κατά το περασμένο έτος, με στόχο να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που χρειάζονται φροντίδα, υποστήριξη και βοήθεια. 

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στο συνέδριο εταιρείες όπως οι, Coca Cola 3E, Intrasoft, LG Electronics, Mellon, Metro, ReGeneration, Stoiximan, Vodafone, WIND, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Δέλτα, Νέα Οδός – Κεντρική Οδός, Παπαστράτος κ.α.

Πότε: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019
Πού: Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Kλείστε θέση εδώ

Ελάτε κι εσείς να παρουσιάσετε και τη δική σας δράση ΕΥ! 

Έχετε υλοποιήσει δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και θέλετε να τις μοιραστείτε με το κοινό; Επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και εξασφαλίστε μία θέση στην ατζέντα του συνεδρίου.

Η ομιλία έχει διάρκεια 8 λεπτά και παρέχεται δωρεάν.

Ο Mr. Goodvertising στο συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη» 

Για πρώτη φορά, το συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη» φιλοξενεί έναν διεθνή ομιλητή. Ο Thomas Kolster, πρωτοπόρος της κοινωφελούς επικοινωνίας και συγγραφέας του βιβλίου Goodvertising που καθοδηγεί εταιρείες σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα για να μιλήσει για την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως κίνημα που αλλάζει τη μορφή της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας.

Περισσότερα εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ