Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Τρεις ελληνικές εταιρίες στη Διεθνή Έκθεση Οπτικών

Με τη συμμετοχή 3 ελληνικών εταιριών ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Οπτικών opti, η οποία έλαβε χώρα στο Μόναχο από τις 25 έως τις 27 Ιανουαρίου 2019. 

Πιο συγκεκριμένα την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι εταιρίες: Karamouzis Hellenic Optical E.E, Myth Optical και UNION OPTIC S.A.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η opti, η οποία πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, σημειώνει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία ως διοργάνωση και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου των οπτικών. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 630 εκθέτες από 40 χώρες, οι οποίοι παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 28.000 εμπορικούς επισκέπτες. Η έκθεση αριθμεί πλέον 6 αίθουσες και είναι η πρώτη διοργάνωση στην Ευρώπη, που παρουσιάζει όλες τις «επαναστατικές εξελίξεις» του κλάδου και τις προοπτικές εξέλιξής του. 

Ορισμένα από τα εκθέματα, που διατίθενται στην opti, είναι: laser, εξοπλισμός εργαστηρίων οπτικών ειδών, ειδικά βαρόμετρα/θερμόμετρα, εργαλεία οπτομετρίας και οφθαλμικά όργανα, σκελετοί οράσεως, ηλίου, άθλησης, φακοί επαφής, προστατευτικοί φακοί για τον ήλιο, εξαρτήματα γυαλιών και φακών επαφής, θήκες, υγρά φακών, βοηθήματα καθαρισμού και συντήρησης, τεχνικές γυαλίσματος οπτικών γυαλιών, μικροσκόπια, υποστηρικτικά συστήματα όρασης, κλαδική λογοτεχνία και τρόποι μετεκπαίδευσης, συμβουλευτικές λύσεις στην επιχείρηση αλλά και μηχανογραφική επεξεργασία στοιχείων και software. 

Η επόμενη έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από τις 10 έως τις 12 Ιανουαρίου 2020 στο Μόναχο.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για τη συμμετοχή της στην επόμενη έκθεση, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στην Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.opti.de

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ