Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ

Ειδικότερα, 50 Έλληνες εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε περισσότερους από 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 140 χώρες. Μεταξύ αυτών, κάποιες εταιρίες συμμετείχαν μέσω των δύο μεγάλων Ομαδικών Περιπτέρων, της Promo Solution και της Great Greek Exports and Trade. Η εκθεσιακή επιφάνεια που κάλυψαν, ξεπέρασε τα 1.300 τ.μ., έναντι των 1.113 τ.μ. το 2018. Η παρουσία των Ελλήνων αυξάνεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη έκθεση, γεγονός που φανερώνει τη μεγάλη σημασία της για τον ελληνικό κλάδο ζαχαρωδών και σνακ.

Στη φετινή ISM συμμετείχαν συνολικά 1.661 εκθέτες από 76 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό των εμπορικών επισκεπτών εκτός Γερμανίας ξεπέρασε το 70%, αναδεικνύοντας το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης. Παράλληλα με την ISM 2019, πραγματοποιήθηκε και η ProSweets Cologne 2019, η Διεθνής Έκθεση Προμηθευτών της Βιομηχανίας Ζαχαροπλαστικής, όπου συμμετείχαν 343 εκθέτες, καλύπτοντας 21.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Οι δύο εκθέσεις θα διεξαχθούν ξανά από τις 2 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα και τη συμμετοχή στις δύο εκθέσεις, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: koelnmesse(at)ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητήριο για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ism-cologne.com

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ