Παγκόσμια διάκριση για το πρόγραμμα Innovate Greece της AIESEC Ελλάδος

Η Ελλάδα αναγνωρίζεται ως ένα παγκοσμίως ανταγωνιστικό start-up οικοσύστημα

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, η AIESEC Ελλάδος βραβεύτηκε για το πρόγραμμα Innovate Greece – γνωστό και ως Global Entrepreneur για start-up επιχειρήσεις – στο παγκόσμιο συνέδριο της AIESEC, που λαμβάνει χώρα στην Τυνησία. Ανάμεσα σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές, η Ελλάδα αναγνωρίζεται ως το top start-up οικοσύστημα, ενώ περισσότεροι από 40.000 νέοι-μέλη σε όλο τον κόσμο έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη χώρα μας, θεωρώντας τη μία ανερχόμενη κοιτίδα επιχειρηματικότητας.

Η παγκόσμια αυτή διάκριση έρχεται να διαδεχθεί την εθνική βράβευση του προγράμματος στο θεσμό Bravo Sustainability Awards, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2018. Έτσι, το Innovate Greece αναγνωρίζεται ως ένα πρόγραμμα το οποίο συνεισφέρει στην ανάπτυξη των νεοφυών επιχειρήσεων της χώρας μας, της ανταγωνιστικότητάς τους αλλά και την τοποθέτηση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Το Innovate Greece αποτελεί ένα πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας της AIESEC Ελλάδος το οποίο απευθύνεται σε start-up επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, μέσω της καινοτομίας. Αυτό επιτυγχάνεται φέρνοντας νέους και νέες από όλον τον κόσμο σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας, οι οποίοι, προσφέροντας τη γνώση και την όρεξη που έχουν οι millennials, προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των συνεργατών της AIESEC. Από το 2016, η AIESEC Ελλάδος έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 80 start-up επιχειρήσεις, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 250 εμπειρίες επιχειρηματικότητας και έχει απασχολήσει περίπου 100 Έλληνες φοιτητές για την υλοποίηση του προγράμματος.

Η Μαρία-Εμμανουέλα Πέτσα, υπεύθυνη για το πρόγραμμα Innovate Greece από την AIESEC Ελλάδος δηλώνει: “η δεύτερη αυτή βράβευση έρχεται να αποδείξει πως η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό παίκτη στην παγκόσμια νεανική επιχειρηματικότητα. Η επιτυχία αυτή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των 100+ συνεργατών μας και των 90+ μελών μας που πίστεψαν στο πρόγραμμα αυτό”.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και στη σελίδα bit.ly/InnovateGr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ