Η Generation Y επίσημο μέλος και συνεργάτης του Delphi Economic Forum

Ανανεώνοντας μια συνεργασία αμοιβαίας εμπιστοσύνης, το Delphi Economic Forum IV (28/2-3/3, Δελφοί) δίνει για 4η συνεχή χρονιά στη Generation Y – international e-business experts τον τίτλο του Official Member & Partner.

Ως ένα από τα πιο μεγαλύτερα και σημαντικότερα fora της νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Delphi Economic Forum συγκεντρώνει πλήθος επιφανών Οικονομολόγων, Πολιτικών, Επιστημόνων, Καθηγητών, CEOs επιχειρήσεων και διανοούμενων από όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε σημαντικά θέματα, απαντώντας στις προκλήσεις του αύριο. Το φετινό event τιτλοφορείται Delphi Economic Forum IV και πραγματοποιείται όπως κάθε χρόνο στην ιστορική πόλη των Δελφών, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Μέσα από την πλήρη live κάλυψη του 4ημερου event στα social media, καθώς και τη συνολική προώθηση αυτού (με ένα πλήθος παροχών και υπηρεσιών, πριν και μετά τη διεξαγωγή του), η Generation Y ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του κ. Συμεών Τσομώκου, Ιδρυτή και Προέδρου του Delphi Economic Forum, υποσχόμενη να διατηρήσει και φέτος το DEF στην κορυφή των social trends.

Eιδικά για φέτος, η Generation Y θα παρέχει για λογαριασμό του συνεργάτη της:

1. Digital Marketing Services (Branding & Performance) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
2. Social Media Management καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από κορυφαίους experts.
3. Digital Live Κάλυψη επιτόπου, με πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό και δηλώσεις ομιλητών στον χώρο του συνεδρίου.   
4. Αναλυτική Πρωτογενή Έρευνα Αγοράς, με τρία διαφορετικά κοινά και μεθόδους.

Σε συνέχεια μιας πολύμηνης, αποδοτικής συνεργασίας, στελέχη της Generation Y θα βρεθούν στους Δελφούς για τη live κάλυψη του 4ημερου event. Ακόμη, το Σάββατο 2/3, ο CEO της εταιρίας κ. Αναστάσιος Σπανίδης, θα μοιραστεί τις απόψεις του στο session “TRENDS DRIVING THE FUTURE OF RETAIL”, δίπλα σε επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες και καθηγητές. Μια συνάντηση κορυφής με θέμα το μέλλον του λιανεμπορίου, τις νέες  τάσεις που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις ευκαιρίες που αυτές δημιουργούν, σε online και offline επίπεδο. 

Για μία ακόμα χρονιά, η Generation Y δίνει ηχηρό παρών εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των μεγάλων events, δημιουργώντας το επόμενο success story της με έντονη ψηφιακή αλλά και φυσική παρουσία.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ