Generation Y: H Connecticore επίσημο μέλος του Delphi Economic Forum IV

Μεταφράζοντας σε έντονη παρουσία και δράση την πολύτιμη εμπειρία και τον σημαντικό ρόλο που κατέχει στον τομέα της Τηλεπικοινωνίας και της Πληροφορικής, η Connecticore συμμετέχει στο Delphi Economic Forum ΙV (28/2-3/3) ως Επίσημο Μέλος.

Ως ένα από τα κορυφαία events της νοτιοανατολικής Ευρώπης με παγκόσμια εμβέλεια, το Delphi Economic Forum συγκεντρώνει τους επιφανέστερους οικονομολόγους, πολιτικούς, επιστήμονες, καθηγητές, CEOs επιχειρήσεων και διανοούμενους από όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία να καταθέσουν απόψεις πάνω σε σημαντικά θέματα και να απαντήσουν στις προκλήσεις του αύριο. Το φετινό event φέρει τον τίτλο Delphi Economic Forum IV και πραγματοποιείται όπως κάθε χρόνο στην ιστορική πόλη των Δελφών, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Το παράδειγμα της ένταξης στην ευρύτερη κοινότητα του DEF είναι το πιο πρόσφατο από τα πολλά σημάδια καθιέρωσης της Connecticore, μιας εταιρίας που πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις στον κλάδο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Μέσω του ιδιόκτητου ασύρματου δικτύου της, η εν λόγω εταιρεία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητά τους και να συγχρονιστούν με τη διεθνή τάση των υπερυψηλών ταχυτήτων. Ακόμη, μέσα από τις υπηρεσίες Connectivity, IT & Cloud Infrastructure που παρέχει, η Connecticore καταργεί την ανάγκη επένδυσης σε πάγιο εξοπλισμό Server, IT τεχνολογίες, τηλεφωνικό κέντρο κλπ, εισάγοντας μια νέα πραγματικότητα. 

Με μια εντυπωσιακή τροχιά ανάπτυξης από το 2012 μέχρι σήμερα, η Connecticore εξασφαλίζει μια θέση στο Delphi Economic Forum, συμβάλλοντας στο διεθνή διάλογο με αποφασιστική παρουσία και εισάγοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις σε ένα μέλλον που έχει ήδη ξεκινήσει.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ