Generation Y: Σε νέα γραφεία στο Μαρούσι μεταφέρει την έδρα της η Connecticore

Παρουσιάζοντας έναν κατακόρυφο ρυθμό ανάπτυξης το τελευταίο διάστημα, μέσα από την υιοθέτηση υπερύψηλών ταχυτήτων σύνδεσης στο διαδίκτυο αλλά και τη διαρκή αναβάθμιση των πολλαπλών υπηρεσιών της στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής, η Connecticore μεταφέρει τα γραφεία της σε νέα διεύθυνση στο Μαρούσι, σε μια κίνηση που υπογραμμίζει και αναδεικνύει την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Τα νέα γραφεία στην οδό Αιγιαλείας 52, όχι μόνο προωθούν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μέσα από την μεγαλύτερη χωρητικότητα των αιθουσών εργασίας, των meeting rooms και των χώρων υποδοχής, αλλά είναι σε θέση να εξασφαλίσουν μια ακόμα καλύτερη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων της επιχείρησης, μέσα από μια πιο λειτουργική χωροταξική δομή που ευνοεί την καλύτερη φυσική επικοινωνία. Με σημαντικά μεγαλύτερο προσωπικό στους κόλπους της εταιρείας, αλλά και μεγαλύτερη εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων και αποδοτικών λύσεων για τους συνεργάτες της, η Connecticore βρίσκει ένα ιδανικό σπίτι για να στεγάσει το μέλλον της ανοδικής της πορείας.

Ως μια δυναμική εταιρία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και εφαρμόζει ολοκληρωμένες, πρωτοποριακές λύσεις Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους, η Connecticore δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: Connectivity Services, IT Services και Cloud Services. Μέσα από την εξασφάλιση ασύρματων συνδέσεων ταχύτητας 1 Gbps, την κάλυψη περιοχών στις οποίες δεν υπάρχουν οπτικές ίνες, την ταχύτητα υλοποίησης έργου και την ασφάλεια των δεδομένων (με 24/7 παρακολούθηση και support από μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών), η Connecticore δεν στοχεύει μονάχα στη δική της ανέλιξη. Βασικό όραμα και αποστολή της είναι η ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών τους, ως ένας πάροχος εξειδικευμένων και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ