Ο καθηγητής John Davis κεντρικός ομιλητής στο 5ο Φορουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG

Ο καθηγητής πίσω από τους «3 κύκλους των οικογενειακών επιχειρήσεων» στο 5o Family Business Forum της KPMG

Με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του MIT John Davis, τον ακαδημαϊκό που δημιούργησε το περίφημο «μοντέλο των 3 κύκλων» για την κατανόηση της πολυπλοκότητας των οικογενειακών επιχειρήσεων, επανέρχεται για 5η φορά το Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG. Το 5ο Φορουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Ο John Davis θα μοιραστεί με τα μέλη των ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων τις βέλτιστες πρακτικές γύρω από την ηγεσία οικογενειακών επιχειρήσεων, καθώς και την προετοιμασία διαδοχής και την ένταξη της επόμενης γενιάς στη διοίκηση των οργανισμών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το «μοντέλο των 3 κύκλων» παραμένει, εδώ και 40 χρόνια, το επικρατέστερο πλαίσιο για την ανάλυση θεμάτων που αφορούν στις οικογενειακές επιχειρήσεις και αποτελεί σημείο αναφοράς για την παγκόσμια κοινότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Φόρουμ θα μιλήσουν οι Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου, Chairwoman του Ομίλου «Μύλοι Σόγιας», Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Chief Executive Officer της εταιρείαςTototheo Maritime και Πρόεδρος της Wista International και Ελένη Πολυχρονοπούλου, Executive Vice President της EPE (Environmental Protection Engineering) για τις σύγχρονες διοικητικές προκλήσεις στο περιβάλλον των οικογενειακών επιχειρήσεων ενώ, η εισαγωγική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ), Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Το Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων της KPMG Greece αποτελεί τη μοναδική στο είδος της επιχειρηματική εκδήλωση στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και για δηλώσεις συμμετοχής, το κοινό μπορεί αν επισκεφθεί την ιστοσελίδα kpmgevents.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ