ΑΒ Βασιλόπουλος: Γιορτάζουμε μαζί τα 80 χρόνια ΑΒ με τα «Δώρα του μήνα»

H ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και προσφέρει τα «Δώρα του μήνα» για όλους τους κατόχους της κάρτας πιστότητας ΑΒ Plus, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ΑΒ Click2Shop. 

Σε μια ενέργεια που θα διαρκέσει για το σύνολο του 2019, μέσω ξεχωριστών μηνιαίων κληρώσεων, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει τη δυνατότητα σε όλους εκείνους που επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από το ΑΒ Click2Shop να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσουν  πλούσια δώρα:
  • 1 μεγάλος τυχερός κερδίζει κάθε μήνα 80 εξάευρες επιταγές ΑΒ Plus
  • 2 τυχεροί κερδίζουν από ένα Tablet Samsung Tab A 10.1’’ 32 GB
  • 80 τυχεροί κερδίζουν από 80 πόντους ΑΒ Plus
Στην ενέργεια «Τα Δώρα του μήνα» συμμετέχουν οι πελάτες που θα προβούν σε ηλεκτρονική παραγγελία, αφού συνδέσουν την κάρτα ΑΒ Plus με τον λογαριασμό τους, με ταυτόχρονη χρήση ενός μοναδικού κωδικού, ο οποίος αλλάζει κάθε μήνα. Κάθε ολοκληρωμένη online παραγγελία αντιστοιχεί σε μια ενεργή συμμετοχή στην κλήρωση, χωρίς να αποκλείεται το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμπληρώνει 80 χρόνια αφιερωμένα σε έναν κόσμο εξυπηρέτησης και μοναδικών αγοραστικών εμπειριών, τόσο στο φυσικό, όσο και στο online κατάστημα. Σε αυτό το πνεύμα, η εταιρεία γιορτάζει μαζί τους πελάτες που επιλέγουν το ΑΒ Click2Shop με μια online exclusive ενέργεια, τα «Δώρα του μήνα», μέσω μηνιαίων κληρώσεων σε όλη τη διάρκεια του έτους.

80 χρόνια συνεχίζουμε «μαζί», εδώ. 80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό «Δώρα του μήνα» και τους όρους συμμετοχής, πατήστε εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ